Operasyon listesi kabarık

Kadro dışı krizinde ikinci etapta Mehmet Topal, Valbuena, ve Neustadter’in isimleri bulunuyor.

Yayınlanma: 07.10.2018 - 06:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Aatif, Nabil Dirar’ın dışında kaptan Volkan Demirel’in de kadro dışı bırakılması geniş yankı uyandırdı. Sezon başında Sarı-Lacivertlilerle olan sözleşmesi 2018-19 sezonu sonuna dek uzatılan 36 yaşındaki file bekçisinin kadro dışı bırakılma kararıyla ilgili yapılan açıklamada herhangi bir gerekçe bildirilmedi. Çeşitli medya kaynaklarında Volkan’a kararın telefonla iletildiği vurgusu yapıldı. Başarılı file bekçisi, “ Hayırlısı olsun. Yönetimin bir bildiği vardır. Bana şu safhada konuşmak yakışmaz. Yaşadıklarımı ben bilirim” dedi. Sosyal medyada da birçok taraftar, Volkan’a destek mesajı yağdırdı. Dirar ise Instagram hesabından konuyla ilgili flaş bir paylaşımda bulundu. Sözleşmesi 2020 yazında sona erecek Faslı, “Bir aslan asla ölmez. Mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Dirar’ın bu paylaşımına Mehmet Ekici, Soldado ve tercüman Deniz Sarıtaş destek verdi.
Operasyon bununla sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki günlerde ikinci etabı var. Bu etapta Mehmet Topal, Valbuena ve Neustadter’in isimleri geçiyor. Topal, dün yönetici Semih Özsoy’la Volkan Demirel için görüşmüş, Özsoy; alınan bu kararın yönetim içinden değil, bizzat Ali Koç tarafından verildiğini söylemiş.

PAF’la çalışacaklar
F.Bahçe Teknik Direktörü Cocu’nun oyun sistemine uymadıkları ve takımdaki dengeyi bozdukları gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan Volkan, Aatif ve Dirar’ın Dereağzı’nda altyapı takımıyla çalışmalarını sürdüreceğini, devre arasında kendilerinden başka kulüp bulmalarının istendiğini öğrendim.

Emre, Selçuk ve Topuz’dan destek
Volkan Demirel’e destek verenlerden birisi de eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu oldu. Emre, sosyal medya hesabından Volkan’ın fotoğrafını paylaşarak yanında olduğunu gösterdi. Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu, Sarı-Lacivertlilerden takımın o dönemdeki sportif direktörü Giuliano Terraneo’yla anlaşamadığı için ayrılmıştı. Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz da sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımla kaleci Volkan’ın yanında olduklarını belirtti.

Rakip Başakşehir
Spor Toto Süper Lig’de 8. haftanın en önemli maçında F.Bahçe’yle Medipol Başakşehir kozlarını paylaşacak. Spartak Trnava’yı yenerek moral bulan Sarı-Lacivertlilerde kaleci Volkan, Dirar ve Aatif yer almayacak. Abdullah Avcı yönetiminde 2 haftadır kazanamayan Başakşehir ise deplasmanda 3 puan arayacak. Ülker Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak maçı hakem Ali Palabıyık yönetecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler