Ali Şafak Öztürk’ten Eto’o açıklaması!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, açıklamalarda bulundu. Oyun stillerini geliştirmeleri gerektiğine dikkat çeken Öztürk, Samuel Eto’o ile ilgili olarak da dikkat çekecek ifadelerde bulundu.

Yayınlanma: 09.10.2018 - 22:26
Ali Şafak Öztürk’ten Eto’o açıklaması!
Abone Ol google-news

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

Futbolcuların çok iyi bir mücadele örneği gösterdiğini ifade eden Başkan Ali Şafak Öztürk, “İlk dönemimde de bu mücadele seviyesini görmemiştim. Takım olabilmiş futbolcularımız. Bülent Hoca ekibinin payı çok büyük burada. Sonuna kadar mücadele eden ve maçı bırakmayan bir takım var Takım içerisinde doğru oyun stiliyle bunu birleştirebilirsek daha iyi duruma geleceğiz. Başkan olarak oyun planında biraz daha iyi bir Antalyaspor olmasını istiyorum. Topa sahip olma anlamında kötü bir istatistiğe sahibiz. Hocamızla da konuşuyoruz, uzun zamanda olabilecek bir şey bunlar” dedi.

Transfer stratejisi değişti


Kısa vadede yıldız transfer yapmayacaklarına vurgu yapan Öztürk, “Şu anki stratejimiz farklı. Ciddi bir borcumuz var, biz ilk geldiğimizde de büyük borçlar vardı. Biz geldiğimizde finans sağladığımız için bu borçlar gün yüzüne çıkmamıştı. Biz bırakınca gün yüzüne çıktı ve sanki bizden kaynaklanıyor gibi göründü. Biraz daha yerli oyuncuya yatırım yapmak zorundayız. Gelecek planlamamız, genç ve Türk futbolcuları takıma katabilmek olacak. Çok büyük transferlere gibi beklentilerimiz yok. Mevlüt Erdinç’i çok iyi şartlarda kiraladık, performansı da iyi. Bu tipte atılımlar yapılabilir” diye konuştu.

“Samuel Eto’o doğru şekilde gitmedi”


Samuel Eto’o ile ilgili olarak da dikkat çekecek ifadeler kullanan Öztürk, “Eto’o ile ilgili çok ciddi bir yakınlığım yoktu, oyuncumuzdu… İletişimimizin iyi olduğu dönem de oldu, kötü olduğu zamanlar da oldu. Çok iyi bir profesyonel kendisi. O’nun da artı ve eksi yönleri vardı. Antalyaspor’dan ayrılışı da çok doğru şekilde olmadı bence. Keşke Eto’o Antalyaspor efsanesi olsaydı, illaki gidecekse de doğru gitseydi. Oyuncunun kendi planlamasıyla ilgili. Antalya çok önemli bir şehir, oyuncu da bunun farkındaydı. Burada kulüp olarak güçlü olmak lazım. Oyuncu bazlı sistemden çıkıp, kulübü güçlü hale getirmek lazım” diye belirtti.

Dikkat çeken futbolcular…


Kadroda yer alan tüm oyuncuların ellerinden geleni yaptığına vurgu yapan Öztürk, “Orta iskeletimiz çok iyi performans gösteriyor. Kalede Boffin, savunmada Diego, orta sahada Hakan Özmert, ileride de Doukara… Doğukan, Bahadır gibi genç oyuncularımız da iyi performans sergiliyor. Diğer oyuncularımıza da güveniyoruz. İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi. (Antalyam.com)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler