Mustafa Cengiz: Olumlu bir karar çıkacak

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile görüştü.

Yayınlanma: 11.10.2018 - 15:33
Mustafa Cengiz: Olumlu bir karar çıkacak
Abone Ol google-news

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sarı-Kırmızılıların Finansal Fair-Play konusundaki durumu üzerine UEFA ile görüştü. Cengiz, "Galatasaray ve Türk Futbolu için olumlu bir karar çıkacağına inanıyorum." şeklinde konuştu. 

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu'nun, Galatasaray ile yapılan anlaşmayı yeniden inceleme kararı almasının ardından Başkan Cengiz, dün akşam Cenevre'ye gitmişti. Bugün UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve yetkililerle görüşen Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, toplantıların çok olumlu geçtiğini söyledi.

"UEFA, MALİ DURUMUN İYİLEŞMESİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ"

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Cengiz, ilk olarak şunları söyledi;

"UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile 1 saat süren bir görüşme yaptık. Ayrıca UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu ile de toplantı gerçekleştirdik. Hem başkana, hem de kurullara tekrar tekrar kendimizi anlattık. Onlar da bize Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu ifadeler kullandılar. Ayrıca mali durumun iyileşmesinden dolayı da teşekkürlerini ilettiler."

"AĞIR CEZALARLA KARŞILAŞABİLİRİZ"

Türk futbolu ve Galatasaray içe olumlu bir kararın çıkacağını dile getiren Cengiz, "Sunduğumuz raporlar doğrultusunda olumlu ifadeler kullandılar. Türk futbolu ve Galatasaray için olumlu bir karar çıkacağına inanıyorum. Bunun tersi olması durumunda ise ağır cezalarla karşılaşabiliriz. Ancak UEFA, genel düşünce olarak Galatasaray ve Türk futbolunun yanında" diye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler