Atiba Hutchinson: Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, ülkesi basınına açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 14.10.2018 - 19:03
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson, geçtiğimiz yaz transfer döneminden Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine kadar önemli açıklamalarda bulundu. Atiba'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

'Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti biraz daha önemli'

Burada Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti biraz daha önemli. Ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş rekabeti de yıllar geçtikçe büyüyor. İlk geldiğimde kulüp ve takım arkadaşlarım bana bundan bahsettiler ve Fenerbahçe'ye karşı kazanmanın  ne kadar önemli olduğunu anlattılar.

'Beşiktaş 14 yıldır kazanamıyor'
 
Türkiye’deki stadyumlarda ve bizim sahamızda atmosfer harika. Türkiye Ligi’ndeki maçlarda, her maç küçük finallermiş gibi oynuyoruz. Derbiler için çok fazla motive oluyorsunuz. Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 14 yıldır yenemiyor. Çok uzun zaman geçti. Taraftarımız kazandığımız maçta kötü bir oyun bile oynasak mutlu olacaktır.
 
Transfer sözleri ve kariyer planı...
 
Türkiye'de sezonun sonunda kendimi iyi hissedersem ve bedenim iyi durumda kalırsa, bir yıl daha oynayabilirim.  Beşiktaş bana çok şey kattı. İki yıl önce düşünmüyordum. MLS ekiplerinin yazın ilgisi oldu ancak takımda kaldım. Aklımda futbolu burada bırakmak var. Türkiye harika bir yer. 3 çocuğum da burada doğdu ve eşim burayı çok seviyor. O da ayrılmak istemeyecektir. Bizim evimiz burası.
 
 
Kaynak: Ajansspor

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler