Kadro dışılar Dereağzı’nda

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Volkan Demirel ve Aatif’ın, yeterli antrenör olmadığı gerekçesiyle Dereağzı’nda çalışmalara başlayamadığı öne sürülmüştü.

Yayınlanma: 18.10.2018 - 06:00
Kadro dışılar Dereağzı’nda
Abone Ol google-news

Ancak bunun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Her iki futbolcunun düzenli olarak kendileri için hazırlanan program çerçevesinde antrenman yaptıklarını öğrendik. Fas Milli Takımı’nda bulunan Nabil Dirar da İstanbul’a döndükten sonra bu ikilinin arasına katılacak.

Volkan, Koç’la görüşecek mi?
Başakşehir’le oynanan lig maçından 2 gün önce Aatif ve Nabil Dirar’la birlikte takımdan uzaklaştırılan Volkan Demirel’in, Başkan Ali Koç’la görüşmek istediği bildirildi. Koç’tan randevu talep eden file bekçisi, birebir yapılacak zirvede Ali Koç’a yönetici Semih Özsoy’la aralarında yaşananları anlatacak. Sarı-Lacivertli eldiven, Koç’un FB TV’deki “Volkan’ın durumu, tutumuna bağlı” şeklindeki sözleri sonrası, 11 Ekim’de sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Volkan, Koç ve Özsoy’a verdiği tepkinin, takımın kötü gidişatından kaynaklandığını belirterek “Suçlu değilim ama özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim” ifadelerini kullanmıştı. 36 yaşındaki deneyimli file bekçisi, Ali Koç’un görüşme talebini kabul etmemesi durumunda ya devre arasında takımdan ayrılacak ya da sezon sonunda futbol hayatına nokta koyacak.

Frey: Şampiyon olacağız
F.Bahçe’de sabah saatlerinde gerçekleştirilen idman öncesi Michael Frey açıklamalarda bulundu. Frey, “Erzurumspor’dan sezon başında teklif aldın mı” sorusuna, “Erzurumspor haberlerini gazetede okudum. Erzurumspor’a saygım var ancak haberlere kadar bir şey duymamıştım” yanıtını verdi. İsviçreli oyuncu, “Çok çalışıyoruz. Türkiye’nin en iyi takımı olmak için savaşıyoruz. Performans olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Üç kulvarda yarışıyoruz. 3 kupayı da kazanmak istiyoruz. Geldiğim günden itibaren herkes bana destek oluyor. Çok fazla eleştirildiğimi düşünmüyorum. Hocamızdan taktik ve teknik anlamda çok şey öğrendim. Gol atmak önemli, zamanla gollerim gelecek. Ama benim defansif görevlerim de var. Burada arkadaşlık ortamı çok güzel. Kalbi iyi olan futbolculardan kurulu bir takımız.” ifadelerini kullandı.

Kaleci antrenörü Bali oldu
F.Bahçe’de, 3 antrenörün gönderilme kararının ardından yerine getirilecek isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Sarı-Lacivertli takımda yeni antrenörler için ilk gelişme ise kalede yaşandı. Görevine son verilen Murat Öztürk’ün yerine kaleci antrenörlüğü görevine Erdem Bali getirildi. 26 yaşındaki genç antrenör daha önce 21 yaş altı takımında görev yapıyordu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler