Ali Koç: Sorumluluk alın

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi öncesi yerli futbolcularla görüştü.

Yayınlanma: 31.10.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de yönetimin teknik direktör Cocu ile yolları ayırmasının ardından Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç’un takımın kötü gidişi nedeniyle Galatasaray derbisi öncesi kaptanlar ve yerli futbolcularla görüştüğü öğrenildi. Koç’un futbolculardan daha fazla sorumluluk almalarını isteyerek “Galatasaray ile önemli bir derbiye çıkacağız. Takım olarak kötü bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte takımın tecrübeli isimleri olarak size büyük sorumluluklar düşüyor. Takım arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelmeli ve daha fazla sorumluluk almalısınız, birbirinize destek olun ve takımı üst seviyeye çıkarın. Bu nedenle takımda bir boşluk yaşanmasına izin vermeyin” ifadelerini kullandığı belirtildi. Başkan Koç’un, şu ana dek beklenen performansı gösteremeyen Ayew ve Slimani ile de özel olarak görüştüğü bildirildi.

Kaptanlar devrede
Fenerbahçe takım kaptanları Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal, arkadaşlarıyla bir araya gelerek moral toplantısı gerçekleştirdi. Sarı-Lacivertlilerin her maça kazanmak için çıkacağını dile getiren kaptanların, “Bugüne kadar takım olarak bizden büyük beklentileri olan taraftarlarımıza hayal kırıklığı yaşattık, istenilen performansı sergileyemedik. Fenerbahçe büyük bir aile ve ailenin içinde her zaman huzur ya da mutluluk olmaz sıkıntılar da olacaktır. Biz bu sıkıntılı günlerden daha güçlenerek çıkacağız. Bu güç, bu inanç, bu karakter hepimizde var. Şimdi birbirimize kenetlenip çalışma zamanı. Biz sadece sahaya konsantre olmalıyız” dediği öğrenildi.

Acele edilmiyor
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de yönetim doğru tercihi yapabilmek adına acele etmek istemiyor. Sarı-Lacivertli yönetim, getireceği teknik direktörden hem bu sezon takımı toparlamasını hem de gelecek yılın planlarını yapmasını bekleyecek. Bu nedenle orta ve uzun vadeli bir planlama yapan yönetim, teknik direktör tercihinde acele davranarak yanlış bir karar almak istemiyor. İnce eleyip sık dokuyan yönetimin daha önce temasa geçtiği yabancı teknik direktörlerle yeniden temaslara başlayacağı bildirildi. Yönetim içerisinde yerli teknik direktörle çalışalım düşüncesi ağırlık kazansa da son kararı kulüp başkanı Ali Koç verecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler