Samsunsporlulardan lösemili çocuklara destek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yılport Samsunsporlu futbolcular, lösemi tedavisi gören çocuklara destek olmak için aldıkları bebek bezlerini Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneğine (LÖSAM) bağışladı.

Yayınlanma: 02.11.2018 - 17:39
Abone Ol google-news

Yılport Samsunspor'un yardımcı antrenörü Cenk İşler ile futbolcular İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse, lösemi tedavisi gören minik çocuklar için Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından başlatılan projeye destek verdi.

LÖSAM Samsun Şubesi'ni ziyaret eden kırmızı-beyazlı futbolcular, lösemi tedavisi gören çocuklarla sohbet etti.

Lösemili çocuklar için lise öğrencilerinin başlattığı projenin önemli olduğunu dile getiren İşler, "Lösemi tedavisi uzun ve zorlu bir süreç. Bu süre zarfında aileler büyük sıkıntı çekiyor. Biz de lösemi tedavisi gören minik çocuklarımıza destek olmak için teknik ekip ve futbolcular olarak bebek bezi aldık. Bunları LÖSAM'a bağışladık." dedi.

Samsunsporlu futbolcuların her zaman lösemili çocukların yanında olacağını vurgulayan İşler, "Bundan sonra devamlı iletişim halinde olacağız ve üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız." ifadesini kullandı.

LÖSAM yetkilileri ise futbolculara teşekkür etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler