Ali Koç: O, Atatürkçü ve iyi bir Fenerbahçeliydi

Derbi maçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener'i son yolculuğuna uğurladık.

Yayınlanma: 04.11.2018 - 14:21
Ali Koç: O, Atatürkçü ve iyi bir Fenerbahçeliydi
Abone Ol google-news

Galatasaray ile oynanan derbi maçında tribündeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, ve Fenerbahçe camiasını yasa boğan Koray Şener, son yolculuğuna törenlerle uğurlandı. Şener için ilk tören Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Törene Şener ailesinin fertleri ve yakınlarının yanı sıra; Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, yönetim kurulu üyeleri Profesyonel Futbol Takımı, teknik heyet diğer şubelerden sporcu ve yöneticiler, eski sporcular, kulüp çalışanları, spor ve basın dünyasından isimler katıldı.

Koltuğuna fotoğrafları koyuldu
Maraton Tribününe dev Türk bayrağı açılırken, Koray Şener’in kombinesinin olduğu koltuğa fotoğrafı ve kitapları koyuldu. Ayrıca sahanın ortasında üzerinde Koray Şener’in fotoğrafının bulunduğu, ‘Seni unutmayacağız’ yazılı bir pankart yer aldı. Törende ilk olarak Koray Şener anısına hazırlanmış, fotoğraflarından oluşan bir video oynatıldı. ÜNİFEB Başkanı Hasan Canal ile ÜNİFEB Mezunlar Derneği Başkanı Okan Uzunkaya’nın ardından söz alan kaptan Mehmet Topal, “ Koray bir deplasmanda yine bizimle, yanımızdaydı ama ne yazık ki en zamansız şekilde onsuz kaldık. Kelimeler yetersiz, acımız tarifsiz, teselli imkansız. F.Bahçe sevgisiyle, tertemiz kalbiyle, gülen yüzüyle kalbimize kazınan Koray’ımızın artık bizimle olamayacak olması onu unutacağız anlamına gelmiyor. Onun Fenerbahçe sevgisi hepimize en büyük miras olacak.” dedi. 2. kaptan Hasan Ali Kaldırım ise“ Koray kardeşimin ismini ömür boyu unutamayacağım, Bizler futbolcular olarak sahaya çıktığımızda, bizi biz yapan, yaptığımız işin en değerli tarafı bu tribünler, bu taraftar. Acım çok büyük. Sana sözüm olsun, bu forma için attığım her adımda, sarf ettiğim tüm çabada her zaman sen olacaksın ” ifadelerine yer verdi.

10 Kasım'da Anıtkabir'deyiz
Törende konuşan Başkan Ali Koç, “Koray’ımız, değerli annesi Gülümser Hanım, babası Rıfat Bey, ağabeyleri Eray ve Güray, ailesi, arkadaşları ve büyük ailemizin her bir bireyi, bugün, burada en zor günümüzde, bir aradayız. 1907 ÜNİFEB üyesi, F.Bahçe aşkını kalbinde en saf duygularla yaşayan, tertemiz yüzünde taşıyan örnek F.Bahçeli, F.Bahçe ile dolu F.Bahçe’ye adanmış kısacık hayatının son gününde yine F.Bahçe’nin yanında olan güzel çocuğumuz, zamansızca aramızdan ayrılışın bizleri kahretti. Arkadaşların, seni çalışkan, özverili, ailesine, insanlara değer veren, Atatürk’ü, kitapları ve şiirleri çok seven, herkes tarafından sevilen Fenerbahçe sevdalısı diye anlatıyorlar. Birkaç gün önce attığın bir mesajında 10 Kasım için arkadaşlarına seslenip ‘yine Atamızın huzurunda olacağız’ demişsin. Gözün sakın arkada kalmasın! Biz bu 10 Kasım’da, tarif edilemez üzüntümüz ile Ata’mızın huzurunda binlerle seni temsil edeceğiz. Bu sezon her maça seni anarak çıkacağız. Okul Açık'taki koltuğuna senin adını yazıp hep boş bırakacağız; bu tribünlerde seni her zaman yaşatacağız” dedi.

Gözyaşları sel oldu
Duygusal anların yaşandığı törenin ardından cenaze, gözyaşları ve alkışlar eşliğinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nden ayrıldı . Şener'in cenazesi Kocaeli körfez ilçesi Miemar Sinan camiinde kılınan ikindi namazı sonrası toprağa verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler