Konyaspor'da büyük 'Atatürk' değişimi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'da eski başkan Ahmet Şan, Atatürk'le ilgili skandal açıklamalarıyla gündeme gelmişti...

Yayınlanma: 09.11.2018 - 16:44
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un Ankaragücü maçına Atatürk imzasını taşıyan forma ile çıkma kararı büyük ilgi uyandırdı.

Kulübün eski başkanlarından Ahmet Şan, Atatürk'le ilgili skandal açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Şan'ın bir taraftar grubunun toplantısında, "Bugün Türkiye'de malesef tüm statlar İzmir Marşı söylüyor. Konya hariç. Çünkü Konya, ülkenin birliğini ve her zaman milli maçlarda gördüğümüz tek bayrak, tek devlet, tek vatan duygusuyla hareket ediyor" ifadelerini kullanmış ve büyük tepki görmüştü.

<haber-dikey:1136296>

Bu skandal ifadeler sonrası Konyaspor'un en büyük taraftar grubu Nalçacılılar'ın basın sözcüsü İlker Yılmaz, "Tüm Türkiye'ye İzmir Marşı nasıl söylenir göstereceğiz" şeklinde konuşmuş, Yeşil-Beyazlıların o sezon UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Guimaraes'le oynadığı maçta tribünler hep bir ağızdan coşkuyla İzmir Marşı'nı söylemişti.

Atiker Konyaspor'da yeni yönetimden bu yılki 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'ne ilişkin örnek bir davranış geldi. Yarın Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlılar, sol kolunda Atatürk'ün resminin ve imzasının bulunduğu formalarla sahaya çıkacaklarını açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler