Valbuena'nın sırrı

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Valbuena, yeni teknik direktörüne övgüler yağdırdı.

Yayınlanma: 10.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Valbeuna, Fenerbahçe’de büyük işler yapmaya başladı. G.Saray maçında bir gol bir asist ile oynayan yıldız futbolcu, şans bulduğu Anderlecht maçında da aynı performansa imza attı. Teknik direktör farkı bu olsa gerek. Phillip Cocu döneminde bu sezon sadece bir maçta ilk 11’de forma giyen Valbuena, yeni hocası Erwin Koeman’la birlikte neredeyse hayatının en güzel günlerini yaşamaya başladı. Fransız, 82. dakikada oyundan çıkarken başkan Ali Koç kendisini ayakta alkışladı. Valbuena, maç sonunda Koeman’a övgüler yağdırarak, “ Yeniden doğmuş gibiyim. Hocama teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç. Gerçek bir takım ruhu gösteriyoruz. Pazar günü oynayacağımız Alanyaspor karşısında da kazanarak milli araya moralli girmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

UEFA aday gösterdi
UEFA Avrupa Ligi’nde konuk ettiği Anderlecht’i 2-0 yenen Fenerbahçe’nin futbolcusu Mathieu Valbuena, haftanın futbolcusuna aday gösterildi. Tecrübeli futbolcu, iki gole de doğrudan katkı sağlamıştı. Diğer adaylar arasında, Salzburg’dan Takumi Minamino, Olympiakos’tan Kostas Fortunis ve Eintracht Frankfurt’tan Mijat Gacinovic yer aldı.

Dev proje hayata geçti
Fenerbahçe Spor Kulübü, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) tarafından yürütülen HeForShe hareketi ile birlikte küresel bir iş birliğini hayata geçirdi. Tüpraş’ın desteğiyle Fenerbahçe, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda ulusal ve küresel spor kulüplerine öncü olacak. Fenerbahçe futbol takımı 2018-2019 sezonu boyunca HeForShe logosunu sağ kolunda taşıyacak. Bu tasarım ilk kez, 11 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor maçıyla gerçekleşecek. BM Genel Sekreter Yardımcısı, BM Kadın Birimi İcra Direktörü Baş Danışmanı ve aynı zamanda HeForShe Küresel Direktörü Elizabeth Nyamayaro da bu maçı izlemek için Türkiye’ye gelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler