Ankaragücü ve Konyaspor'dan Atamıza büyük saygı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80'inci yıl dönümü nedeniyle Atiker Konyaspor, kolunda Atatürk fotoğrafı ve imzasını taşıyan forma ile MKE Ankaragücü ise formasının göğüs kısmında Atatürk imzasıyla sahaya çıktı.

Yayınlanma: 10.11.2018 - 14:12
Ankaragücü ve Konyaspor'dan Atamıza büyük saygı
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Atiker Konyaspor, sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Maç gününün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümüne denk gelmesi üzerine Atiker Konyaspor, kolunda Atatürk fotoğrafı ve imzası ile MKE Ankaragücü ise formasının göğüs kısmında Atatürk imzasıyla sahaya çıktı. Takımların bu hareketi tribünlerden büyük alkış aldı. Taraftar grupları da tribünlerde Atatürk posterleri açtı.

Ankaragücü Konyaspor karşısına Atatürk imzalı forma ile çıktı

 

Maçtan dakikalar 
6. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Adis Jahovic'nin sert şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü. 

20. dakikada sağ kanattan gelişen Atiker Konyaspor atağında Milosevic’in verdiği pasla ceza sahasında topla buluşan Yatabare’nin vurduğu şut az farkla dışarı çıktı. 

45. dakikada Yatabare'nin sağ kanattan ceza sahası içine yerden gönderdiği topa hareketlenen Milosevic müsait pozisyonda topu dışarı gönderdi. 

50. dakikada Ankaragücü çok etkili geldi. Bifouma sol kanattan çizgiye inip pasını çıkardı, El Kabir ceza sahası içinde topu kontrol edip şutunu da gönderdi ama kaleyi bulamadı ve top üstten auta gitti.

55. dakikada Birçok fırsatın kaçtığı maçta açılış golü geldi! Konyaspor'un sağ kanattan kullandığı ortada Faty ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı. Konyaspor, Ankaragücü karşısında 1-0 önde.

76. dakikada Konyaspor'un etkili isimlerinden Fofana, sol çaprazdan kaleye sert bir şut gönderdi ama top üstten az farkla dışarı gitti.

77. dakikada Konyaspor rahatladı! Ev sahibi ekibin atağında Deni Milosevic ceza sahası dışında kaleyi cepheden gördü, şut göndermesi beklenirken klas bir pasla Fofana'yı topla buluşturdu, onun ceza sahası içinden vuruşu ağlara gitti. Konyaspor, skoru 2-0'a getirdi.

Maçın skoru

Konyaspor 2-0 Ankaragücü 

 

 




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler