Başakşehir galibiyet serisini sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir, düşme hattındaki Çaykur Rizespor'u Bajic ve Da Costa'nın golleriyle 2-1 mağlup etti. Rize'nin teselli sayısıysa

Yayınlanma: 10.11.2018 - 17:37
Abone Ol google-news

Arda yuhalandı

Şarkıcı Berkay Şahin'le yaşadıklarından sonra halkın büyük tepkisini çeken Arda Turan, 66. dakikada Mossoro'nun yerine oyuna girdi. 31 yaşındaki futbolcu, ayağına her top geldiğinde Rizesporlu taraftarlarca yuhalandı ve ıslıklandı. Arda Turan, kendisine gösterilen tepkilere herhangi bir karşılık vermedi.

Uzun bir aradan sonra Emre Belözoğlu

Sakatlığını atlatan Emre Belözoğlu, 75. dakikada Mahmut Tekdemir'in yerine oyuna girerek 2 ay aradan sonra süre aldı. En son 4. haftadaki BB Erzurum maçında forma giyen tecrübeli oyuncu, önce PFDK tarafından Erzurumlu bir yöneticiye saldırması sebebiyle cezalandırılmış, daha sonra da antrenmanda sakatlanmıştı. 

Maçtan Dakikalar

1. dakikada savunmanın arkasına atılan pasta Visca'nın sert şutunda, kaleci Gökhan Akkan üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

20. dakikada sol kanattan Mehmet Uslu'nun ceza sahası içerisine ortasında Vedat Muric'in kafa vuruşunda, kaleci Mert Günok meşin yuvarlağı yumruklarıyla uzaklaştırdı.

24. dakikada Samudio'nun ara pasında ceza sahası içerisine giren Vedat Muric'in yerden vuruşunda, kaleye gitmekte olan topu Mert Günok yatarak kornere çeldi.

26. dakikada Visca'nın savunmayı geçtikten sonra sağdan ceza sahası içerisine ortasında, altı pas üzerindeki Napoleoni boş kaleye istediği vuruşu yapamayınca, konuk ekip mutlak golden oldu.

38. dakikada Mossoro'nun sağdan ceza sahası içerisine ortasında altı pas üzerindeki Bajic'in plase vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.

52. dakikada Başakşehir, Da Costa'nın kafa golüyle 1-0 öne geçti! Visca korneri kullandı, iyi yükselen Da Costa da golünü attı: 0-1

64. dakikada sağ kanattan içeri giren Visca, yerden ortaladı. Kale ağzında boş kalan Bajic, topu bir dokunuşla ağlara yolladı: 0-2

69. dakikada İrfan Can topu orta alanda sürdü. Sağdan gelen Arda'yı gördü. Arda'nın aşırtma vuruşu az farkla üst ağlarda kaldı.

79. dakikada Aminu'nun ceza sahasına isabetli pasında Muriqi düzgün bir vuruşla golünü attı: 1-2.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Cevdet Kömürcüoğlu

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı (Dk.65 Süleyman Koç), Brabec, Koray Altınay (Dk. 45 Ali Çamdalı), Mehmet Uslu, Saadane, Robin Yalçın, Umar, Samudio (Dk.76 Gladkiy), Boldrin, Vedat Muric

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Epureanu, Da Costa, Clichy, Mahmut Tekdemir (Dk.75 Emre Belözoğlu), İrfan Can Kahveci (Dk.84 İrfan Can Kahveci), Visca, Mossoro (Dk.66 Arda Turan), Napoleoni, Bajic

Sarı kartlar: Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Robin Yalçın, Saadane (Çaykur Rizespor) 

Goller: Dk.52 Da Costa, Dk.64 Riad Bajic (Medipol Başakşehir), Dk.79 Vedat Muriqi (Çaykur Rizespor)




 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler