Onur Kıvrak gemileri yaktı!

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ile birlikte süresiz olarak kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak'tan flaş açıklamalar geldi.

Yayınlanma: 13.11.2018 - 18:13
Onur Kıvrak gemileri yaktı!
Abone Ol google-news

Trabzonspor'un Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0'lık skorla boyun eğdiği maçın ardından eleştiri oklarının hedefi olan ve Burak Yılmaz ile birlikte süresiz olarak kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, sessizliğini bozdu.

Karadeniz Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Onur, "Maç sattı" suçlamalarına yönelik yanıt verirken, "Ben Trabzonspor'a ihanet etmem. Namusum ve şerefimle oynuyorum. 3 gündür uyku uyumadım. Her yerimde yaralar çıktı. Bu iftirayı bana nasıl atarlar... Malatya maçında sahaya iğneyle çıktım. Sakat sakat oynuyorum. İstesem ameliyat olur, gider İzmir'de paramı tıkır tıkır alıp yan gelir yatarım!" dedi.

"Bu saatten sonra..."

Ayrırlık sinyalleri veren deneyimli file bekçisi sözlerine şöyle devam etti: "Benim için her şeyi söylediler. Bir tek 'Maç sattı' dememişlerdi, onu da dediler. Bu saatten sonra ağzımla kuş tutsam yaranamayacağım. Atılan bu iftira namusuma atılan iftira gibidir. O yüzden sağlıklı bir şekilde karar vereceğim. Güzel bir şekilde noktalayacağım. Herkes susarken 2011'de ben şikeyi haykırdım, Milli Takıma almadılar bu yüzden."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon