Lucescu yine sabır istedi!

A Milli Takım'ın İsveç'e 1-0 yenilip UEFA Uluslar Ligi'nde küme düşmesinin ardından konuşan teknik direktör Mircea Lucescu, sabırlı olmak gerektiğini yineledi.

Yayınlanma: 17.11.2018 - 22:40
Abone Ol google-news

Mircea Lucescu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:

"İlk yarı çok iyi oynadık. 3 tane gol pozisyonumuz vardı. İkinci yarıda gördük ki kendi kulüplerinde oynamayan arkadaşlarımız tutunamadılar. Kendi kulüplerinde oynasalar bu hataları yapmazlardı."

"Genç oyunculardan bir ekip kurmaya devam ediyoruz. 21 yaşında 3 tane oyuncumuz vardı sahada. Bir yere varacağız, çalışıyoruz. Genç bir ekibi tekrar bu seviyeye getirmeye çalışmak kolay değil."

"Bizim oyuncularımızın kendi takımlarında ilk 11'de oynamaları lazım."

"Olsen kalesinde iyiydi, bundan dolayı maçı kaybettik. Yediğimiz gol inanılmaz kötüydü. Çağlar'ın orta sahada 3 oyuncunun arasına girip çalım atmaya çalışmasıyla kontra yedik ve penaltı oldu."

"Umuyorum ki Cenk ve Çağlar kendi takımlarında oynamaya başlayacak. Başka oyuncular bulmaya, yetiştirmeye devam edeceğiz. Göbekte Ertuğrul'u göreceğiz, bakacağız."

"Umut Bulut dışında başka santrfor bulamadık. Güçlü bir milli takım için büyük mücadele vermek lazım. Kendi ligimizde, kendi takımlarında oynamıyor arkadaşlar. Bu ekipten umutluyum, inançlarından dolayı. Rekabetçi bir ekip olacaklar, biraz sabır gerekiyor."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler