Beşiktaş yönetiminden prim kararı

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste kader maçlarına çıkacak Beşiktaş’ta parola belli oldu.

Yayınlanma: 22.11.2018 - 16:11
Abone Ol google-news

Kritik virajda zorlu maçlar var

Zorlu viraj, deplasmandaki Ankaragücü maçı ile bu cumartesi başlayacak.

Tüm hesaplar 3 puan üzerine

9 günlük periyotta perşembe Sarpsborg'a konuk olduktan sonra Galatasaray'ı derbide ağırlayacak siyah-beyazlılarda hesaplar 3'te 3 üzerinden yapılıyor.

Yönetimden prim kararı

Kötü gidişi unutturacak ve alınacak 9 puanla hem lig hem de Avrupa kulvarında iddialı duruma gelmeyi planlayan Beşiktaş'ta yönetim, prim kartına başvurdu.

Adalı ve Kavalcı tesiste takipte

Söz konusu üç maçta üç galibiyet alınması halinde tüm futbolculara 50’şer bin TL prim dağıtılacak.

Amaç kötü gidişe dur demek

Bu sezon paket maç ödülü dağıtmayan, kazanılan puana göre prim veren siyah-beyazlı yönetim, kötü gidişi tersine çevirmek adına bu çözümü buldu.

Yöneticiler tesislerde

Öte yandan, yönetim Ümraniye'de daha fazla vakit geçiriyor. Özellikle İkinci Başkan Serdal Adalı ve yönetici  Ahmet Kavalcı, idmanları takip ediyor, futbolcularla yakından ilgileniyor.

Sürekli iletişim halindeler

İki idareci, teknik heyetle de sürekli görüş alışverişinde bulunuyor.

Beşiktaş'ta eksikler var

Beşiktaş’ta Ankaragücü maçı öncesinde Ryan Babel’den kötü bir haber gelmişti. Milli Takım kampında sakatlanan Hollandalı oyuncu bu maçta görev yapamayacak.

Lens forma bekliyor

Bir diğer Hollandalı oyuncu Lens ise sakatlığını tamamen atlattı ve takımla çalışmalara başlamıştı. Lens, teknik direktör Şenol Güneş’in şans vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

Tolgay kadro dışı bırakılmıştı

Siyah-beyazlı takımda Tolgay Arslan ise eksikler listesinde yer alıyor. Disiplinsiz davranışları gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Tolgay da Ankaragücü maçında yok.

Töre ancak Sarpsborg maçına yetişebilir

Orta sahada oynayan ve sol ayak bileğinden problem yaşayan Gökhan Töre’nin ancak Sarpsborg ile oynanacak maça yetişebileceği öğrenildi.

Dorukhan'a 11 yolu göründü

Bu arada Tolgay’ın kadro dışı olması, Oğuzhan’ın forma düşüklüğü ve Atiba ile Medel’in milli takımlardan yorgun dönecek olması sebebiyle Dorukhan’ın ilk 11’de olacağı gelen son bilgiler arasında.

Roco da sakatlar listesinde

Savunma hattında ise Enzo Roco'nun sakatlığı bulunuyor. Cezalı bir oyuncu bulunmayan Beşiktaş'ta Teknik direktör Şenol Güneş'in Ankaragücü maçı öncesi ideal 11'ini kurmakta zorlandığı öğrenildi.

(Ajansspor)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon