Comolli'ye Ali Koç freni

Fenerbahçe Başkanı, Fransız sportif direktöre uyarılarda bulundu.

Yayınlanma: 23.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Cocu’nun yerine Erwin Koeman’ın gelişiyle birlikte takımda güzel bir hava esmeye başladı. Bu duruma gelinmesinin nedeni başkan Ali Koç’un sportif direktör Comolli’yi frenlemiş olması. Bildiğiniz gibi Comolli, Cocu varken, teknik direktörün işlerine fazlasıyla müdahale ediyordu. Fransız sportif direktör, yaptığı 11 oyuncu transferini Phillip Cocu’ya sormadan gerçekleştirmişti. Şimdi durum farklı. Yönetim, Koeman’a tam yetki verirken aynı zamanda Comolli’den teknik direktörün işlerine karışmamasını istedi. Koeman yakın zamanda takımı toparladı. Hollandalının futbolculara olan yakınlığı, sempatisi, idmanlardaki babacan tavırları kısa zamanda sahada başarıyı getirdi. (3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik)

'Tahriklere kapılmayacağız'
Erwin Koeman, pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları zorlu karşılaşma öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Koeman toplantıda, “Maç gergin geçecektir. Saha içinde ve tribünlerden gelecek tahriklere asla kapılmayacağız, kulaklarımızı tıkayacağız. Tamamen oyuna konsantre olacağız. Sakin kalacağız, sabırlı ve dikkatli olacağız. Bu maçı kazanırsak önümüz açılır.” ifadelerine yer verdi.

Kadro dışı kalanlara af zor
Yönetim kurulu kararıyla kadro dışı kalan Volkan Demirel, Aatıf, Kameni, Ozan Tufan, Dirar gibi isimler Dereağzı tesislerinde çalışmalarına devam ediyorlar. 5 futbolcunun yapmış oldukları idman detayları günü gününe Samandıra’ya aktarılıyor. Şu ana kadar durumlarıyla ilgili olumlu bir gelişme yok. Belki Kameni devre arasında A takımına dönüş yapabilir. Diğerleri için ise dönüş çok zor. Aldığım duyumlar bu doğrultuda.

Bağcılar’dan Fenerbahçe’ye
Fenerbahçe’de kaleci antrenörlüğüne gelen 26 yaşındaki Erdem Bali, 2 yıl önce Amatör Lig ekibi Bağcılarspor’da görev alırken, şu anda Türkiye’nin en üst seviyesinde çalışmaya başladı. Bali; Harun Tekin, Berke Özer, Erten Ersu gibi isimlerle çalışarak kariyerinde çok önemli bir adım attı. Erdem Bali, Harun Tekin'den 3 yaş küçük.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler