"Futbol, Türkiye'de Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur"

Tahkim Kurulu'nun cezasını onamasının ardından Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 07.12.2018 - 16:28
Abone Ol google-news

Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Fikret Orman'ın konuşmalarını dinleyince hepimiz birbirimize şok içerisinde baktık. Sahada ölümüne mücadele etsek de saha dışında doğruluktan yanayız."

"17 kulüp olarak bildirinin arkasındayız' dedi ama orada 17 kulüp yoktu. 10 kulüp bildiriyi yayınlamadı. Siz zaten 17 kulüp diye yazmışsınız, orada Galatasaray yok. Bize karşı değilseniz oraya 18 kulüp yazacaktınız."

"Kulüpler Birliği, birlik olmaktan çıkmıştır. Biz kendimiz için ayrıcalık istemiyoruz. TFF belki de ilk kez açıklıkla hakemleri dinlendirmeye aldı. Neden bu açıklamadan rahatsız oldunuz? Gizli olması daha mı iyiydi?"

"Bildiriyi kimin yazdığı hala açıklanmadı. 'Ben yaptım oldu' demekle bu işler olmaz. Bu hareket bir Anadolu kulübüne de yapılsaydı aynı tepkiyi verirdik. Bu durum düzeltilmedikçe Kulüpler Birliği toplantılarına asla katılmayacağız."

"Kimin yazdığı belli olmayan bir metnin varlığı bizi rahatsız ediyor. Şeffalığa neden böyle bir tepki verildi, bunu anlamıyorum. Bu tepkinin yorumunu kamuoyuna bırakıyorum."

"Bize yapılan herhangi bir takıma yapılsaydı ondan da rahatsızlık duyardık. Biz bütün futbol paydaşlarının vicdanını rahatlatacak bir çözüm sergilenmezse asla Kulüpler Birliği'ne katılmayacağız."

"Ortada yazılı bir bildiri yok. Kimsenin imzası yok. Köy bakkalının bile bir veresiye defteri olur. Kimse aptal değil. Alemi sersem zannetmesinler!" 

"Futbol, Türkiye'de Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur."

 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler