İngiltere'den Vida iddiası

İngiltere'den SkySports, Fulham teknik direktörü Claudio Ranieri'nin Beşiktaş'ta forma giyen Domagoj Vida'nın transferini çok istediğini yazdı.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 17:00
İngiltere'den Vida iddiası
Abone Ol google-news

Beşiktaş transfer atağına kalkarken, Domagoj Vida Avrupa takımlarının gözdesi durumuna geldi. Fulham teknik direktörü Claudio Ranieri, Beşiktaş'tan Domagoj Vida'nın transfer edilmesini istedi.

Domagoj Vida transfer olacak mı?

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre Fulham, Domagoj Vida transferi için harekete geçti. Premier Lig ekibi, 2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan milli takımı formasıyla parlayan Domagoj Vida için transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Fulham patronu Claudio Ranieri'nin Domagoj Vida'yı çok sevdiğine dikkat çekilirken, Beşiktaş'ın ise transferde para kazanmaya hevesli olduğu vurgulanıyor. Ranieri'nin transfer edilmesini istediği Vida için yakın zamanda atılacak adımlar merakla bekleniyor. 

Geçen sezon devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev'den bedelsiz transfer edilen Domagoj Vida, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 maçta 1884 dakika performas gösterdi. Gol ya da asist katkısı bulunmayan Hırvat stoperin Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki defans oyuncusu yaz döneminde Dünya Kupası'nda milli takımın değişmez ismi olarak dikkat çekmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler