Tolgay Arslan anlaştı ama...

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında pazarlıklar sürerken, başkan Ali Koç da devreye girdi.

Yayınlanma: 08.01.2019 - 06:30
Tolgay Arslan anlaştı ama...
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan ve devre arası kampına götürülmeyen Tolgay Arslan konusunda sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe’nin ikinci başkanı Semih Özsoy, Galatasaray’la yollarını ayıracak olan Serdar Aziz’in yanı sıra Tolgay’ın da kendilerine gelmek istediğini açıklamıştı. Siyah-Beyazlılar’la temaslarını tüm hızıyla sürdüren Sarı-Lacivertliler, 1.5 milyon Avro artı Ozan Tufan teklifini kabul etmeyen Beşiktaş’a, ikinci bir teklif sunarak, 2 milyon Avro artı Şener Özbayraklı’yı önerdi. Ancak Beşiktaş bunu da kabul etmedi ve Tolgay için bonservis bedeli olarak 5 milyon Avro talep etti. Kulübüyle 2022’ye kadar sözleşmesi olan yıldız oyuncunun Fenerbahçe’yi istemesinin ardından, bu transferde Başkan Ali Koç bizzat devreye girdi ve yeni teklif Şener Özbayraklı artı 3 milyon Avro şeklinde güncellendi. Tarafların pazarlıkları tüm hızıyla sürerken Koç ve kurmaylarının son ana kadar bu işin peşini bırakmayacakları görünüyor.

Skrtel gidiyor mu?

Fenerbahçe’den devre arasında ayrılma ihtimali olan isimler arasında yer alan Martin Skrtel için menajerinden çarpıcı bir itiraf geldi. Martin Skrtel’ın menajeri Karol Csonto, Slovak basınına yıldız oyuncunun Fenerbahçe’den ayrılabileceğini söyledi. Csonto, Martin Skrtel’ın geleceği hakkında konuşurken, “Doğru bir teklif gelirse Skrtel Ocak ayında ayrılabilir ancak İngiltere’ye dönme ihtimali düşük. Fenerbahçe’den yeni sözleşme teklifi de aldık ancak henüz bir karar vermedik” ifadelerini kullandı. Skrtel’in adı Barcelona, Rangers, West Ham, Crystal Palace ve Southampton gibi kulüplerle anılıyordu. 34 yaşındaki Slovak yıldızın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sadık, Ümraniye maçında yok

Fenerbahçe’ye devre arasında Yeni Malatyaspor’dan transfer olan Sadık Çiftpınar, Sarı-Lacivertli ekibin Türkiye Kupası’nda oynayacağı Ümraniyespor maçında takımdaki yerini alamayacak. Sadık, Yeni Malatyaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Bursaspor müsabakasında kırmızı kart görmüştü. Öte yandan Fenerbahçe, altyapısında yer alan 10 Ağustos 2000 doğumlu Kudret Oben Saraçoğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Moskova deplasmanı

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nin 17. haftasında bugün deplasmanda Rusya’nın Khimki takımıyla karşı karşıya gelecek. Başkent Moskova’da Mytishchi Arena’da oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Zeljko Obradovic yönetiminde bu sezon THY Avrupa Ligi’nde çok etkili bir performans gösteren Sarı-Lacivertliler, üst üste son 12 maçını kazandı. Fenerbahçe Beko, geride kalan 16 karşılaşmada elde ettiği 15 galibiyetle lider durumda bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler