Çiftçi ağlarken futbola kredi vicdansızlıktır

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, Ziraat Bankasının TFF ile borç ödeme prjesini de eleştirdİ

Yayınlanma: 07.01.2019 - 22:12
Çiftçi ağlarken futbola kredi vicdansızlıktır
Abone Ol google-news

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztrak, Ziraat Bankasının TFF ile borç ödeme prjesini de eleştirdi:

Tarlasını ekemeyen çiftçilerimiz varken, esnaf kan ağlarken çiftçinin bankasını kullanıp futbol kulüplerini kurtarmak nasıl bir vicdandır? Ziraat Bankası bir kamu bankasıdır, çiftçi için kurulmuştur.

Kulüplerin hisseleri bu haberle tavan yaparken vatandaşın hakkı buralara harcanıyor. Bu operasyonu Ziraat Bankası üzerinden yapmaya kim karar verdi? Cevap belli.

Çiftçilerimize soruyorum: Senin ürününün değerini gümrüksüz ithalatla düşürüp seni fiyat ve maliyet arasında ezenlerden, hakettiğin desteği sana vermeyenlerden, senin borcunu silmek yerine futbol kulüplerine borç verenlerden memnun musun?

OĞUZ ARDA SEL'İ UNUTMADI

Ayın 9'unda Çorlu tren kazasında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in doğum günü. Kendisini bir defa daha rahmetle anıyoruz.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler