İtalyan gazeteciden açıklamalar: Oğuzhan, Miranda, Gabigol, Ozan...

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi yazarı Andrea Ramazzotti, Türk futbolunu ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Ramazzotti, Oğuzhan Özyakup, Joao Miranda, Gabigol ve Ozan Kabak ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi.

Yayınlanma: 08.01.2019 - 14:49
İtalyan gazeteciden açıklamalar: Oğuzhan, Miranda, Gabigol, Ozan...
Abone Ol google-news

Oğuzhan Özyakup Roma’ya transfer olacak mı?

Radyospor'da canlı yayın konuğu olan Ramazzotti, "Oğuzhan Özyakup'un Roma'nın transfer planları içerisinde olduğunu duydum. Transferi olasılık dahilinde; fakat Roma o mevkii için başka bir oyuncuyu öncelik kabul ediyor. Onun için yapacağı görüşmelerden istediği sonucu alamazsa Oğuzhan'ın transferi gerçekleşebilir" dedi.

Joao Miranda ve Galatasaray iddiaları

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğundan bahsedilen Brezilyalı stoper Miranda'nın Inter'den ayrılmak istediğini belirten İtalyan gazeteci, "Inter'le son yaptığı sözleşmeye göre 3.5 milyon Avro net ücret kazanıyor. Çok fazla oynatılmadığı için takımdan ayrılmak istiyor. Ama teknik heyet kalmasından yana; çünkü onun yerine alabilecekleri bir stoper yok. Inter de UEFA'nın mali fair kurallarına uymak zorunda... Fazla harcama yapamıyorlar. Miranda, Galatasaray'ın gündemine geldi mi; tam olarak bilmiyorum. Ama gerçek şu ki ayrılmak istiyor. Çin'den teklif olduğu söyleniyor. Roma da devreye girdi" şeklinde konuştu.

Gabigol Fenerbahçe'ye gelecek mi?

Gabriel Barbosa'nın Türkiye'de oynama şansı olmadığını dile getiren Ramazzotti, "Muhtemel yine ülkesinde kiralık olarak oynayacak. Bu sefer Flamengo'ya gitme olasılığı daha yüksek. Geçen sezon oynadığı Santos da onun için devrede... Türkiye'ye gelme olasılığı yok" dedi.

Ozan Kabak için Inter ile görüşme yapıldı

Galatasaray'ın 18 yaşındaki stoperi Ozan Kabak  için Inter'in Sarı-Kırmızılı kulüple bir görüşme yaptığını belirten Ramazzotti, "Transfer koşullarını sordular; ama şu anda transferi söz konusu değil. Inter, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak istiyor ve tecrübesi yüksek oyuncular transfer etmek istiyor. Şu anda Inter'in stoper transferi için önceliği Atletico Madrid'in stoperi Diego Godin." ifadelerini kullandı.

(Ajansspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler