Fatih Terim forvetini bekliyor

Marcao ve Emre Taşdemir ile kadrosuna takviye yapan Galatasaray'da gözler forvet transferine çevrilmiş durumda.

Yayınlanma: 15.01.2019 - 04:00
Fatih Terim forvetini bekliyor
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı zirvenin 6 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray kupa'da oynayacağı Boluspor maçından galibiyet ile ayrılarak ikinci yarıya moralli girmek istiyor. Tedavisi devam eden Emre Akbaba dışında tam kadro olarak çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılarda teknik direktör Fatih Terim'in Boluspor'a karşı ilk 11'de genç oyuncularada şans vermesi bekleniyor.

Marcao ve Emre Taşdemir ile kadrosuna takviye yapan Galatasaray'da gözler forvet transferine çevrilmiş durumda. Sarı kırmızılıların hücum hattına 2 takviye birden yapması bekleniyor. Transfer döneminin ilk gününden beri listenin ilk sırasında bulunan Alan'ın yanı sıra diğer ismin Sparta Prag'ın genç golcüsü Tetteh veya Demba Ba olduğu iddia ediliyor.

Garry Rodrigues'in Al Ittihad'e transferi ile birlikte önemli bir kaynak yaratan Galatasaray'da bu kez de Suudi Arabistan kulüplerinin Belhanda'yı transfer etmek istediği öğrenildi. 

Slaven Bilic'in takımı Al Ittihad'ın Belhanda için 8 milyon Euro'nun üstünde bir teklif ile Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı ve anlaşmanın sağlanması halinde Belhanda'ya yıllık 4.5 milyon Euro'nun üstünde bir maaş teklif edileceği iddia edildi.

(beIN Sports)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler