Galatasaray hata yapmadı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turun ilk maçında Boluspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, Selçuk ve Muğdat'ın golleriyle maçı 2-0 galip tamamladı.

Yayınlanma: 22.01.2019 - 18:41
Galatasaray hata yapmadı
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turun ilk maçında Boluspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray hata yapmadı ve maçı 1-0 galip tamamladı.

Maçtan dakikalar 

3. dakikada sol kanattan gelişen Boluspor atağında Mustafa Durak’ın vurduğu top az farkla üstten dışarıya çıktı.

25. dakikada Belhanda’nın ceza dışından çektiği şut kaleci Gökhan’da kaldı.

29. dakikada sol kanattan Boluspor tarafından geliştirilen atakta Hayrullah’ın ortaladığı topu Özgür Can kafayla indirdi, Mustafa’nın topun gelişine yerden sert vurduğu şutta kaleci İsmail gole izin vermedi.

39. dakikada Belhanda’nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sinan yere düştü. Pozisyonun bitişinde VAR’a giden orta hakem pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi.

41. dakikada kullanılan penaltı atışını kaptan Selçuk kaleci ile topu ayrı köşelere göndererek gole çevirdi. 0-1

52. dakikada ceza sahasına sarkan Sinan, Belhanda'yı topla buluşturmak istedi ama savunma son anda bariz bir gole engel oldu.

53. dakikada Galatasaray, Younes Belhanda'nın kaleciyle karşı karşıya şutunda gole yaklaştı ama sonuç bulamadı.

88. dakikada mükemmel bir ara pasında savunma arkasına sarkan İsmail Haktan, İsmail Çipe'yi geçti ama topu ağlarla buluşturamadı. Araya giren isim Gökay oldu.

90+3. dakikada Linnes'in pasında ceza sahasına sarkan Muğdat, çizgiye kadar indi ve dar açıdan harika bir vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

Stat: Bolu Atatürk
Hakemler: Suat Arslanboğa, İsmail Şencan, Mehmet Kısal, Tugay Kaan Numanoğlu 
Boluspor: Gökhan Köstereli, Mamadou Diarra, Ümit Kurt, Burak Bekaroğlu, Hayrullah Bilazer, Haktan Odabaşı, Emre Gültekin (Dk.59 Umut Gündoğan), İshak Çakmak, Mustafa Durak (Dk.59 Guido Koçer), Chukwuma Akabueze, Özgür Can Özcan (Dk.77 Batuhan Altıntaş)
Galatasaray: İsmail Çipe, Martın Linnes, Ahmet Çalık, Gökay Güney, Ömer Bayram, Selçuk İnan (Dk.73 Celil Yüksel), Ryan Donk, Younes Belhanda (Dk.84 Onyekuru), Yunus Akgün, Sinan Gümüş (Dk.85 Feghouli), Muğdat Çelik
Gol: Selçuk İnan (dk. 41 pen.), Dk. 90+3 Muğdat (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Diarra, Burak Bekaroğlu, İsmail Haktan Odabaşı (Boluspor), Muğdat Çelik, Ryan Donk (Galatasaray) 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler