Gözler Terim'de

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in cezası sona erdi. Tecrübeli hoca Göztepe maçında takımının başında olacak.

Yayınlanma: 26.01.2019 - 04:00
Gözler Terim'de
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın bugün Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçta tüm gözler teknik direktör Fatih Terim’de olacak. Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle TFF Disiplin Kurulu’nun 10 maç men verdiği tecrübeli hoca, cezasını tamamladı ve bugün takımının başında yedek kulübesinde olabilecek. Sarı-Kırmızılı camia ve taraftarlar ise özellikle halen gerçekleşmeyen forvet transferiyle ilgili Terim’in maçtan sonra basın toplantısında yapacağı açıklamaları bekliyor. 85 gün sonra ligde bir maçın ardından basın toplantısına katılacak deneyimli çalıştırıcının, transfer çalışmalarının son durumunun yanı sıra takımdan ayrılan isim olup olmayacağına dair açıklamalarda bulunacağı öngörülüyor. Bornova Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayımlanacak maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Sarı-Kırmızılılarda cezalı Belhanda, sakat Emre Akbaba ve Asya Kupası’nda olan Nagatomo forma giyemeyecek. İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile idari menajer Şükrü Hanedar transfer görüşmeleri nedeniyle dün takımla birlikte İzmir’e gitmedi.

Serdar Aziz kaldı

Galatasaray’da kadro dışı kalan, Fenerbahçe ile temasta olan Serdar Aziz, Sarı-Kırmızılılarda kalacağını açıkladı. Aziz, “Kulübüme ilk geldiğim günden bugüne kadar alacaklarım için bırakın tebligat çekmek ve hukuki yollara başvurmak, bir gün dahi sözlü olarak talepte bulunmadım. Galatasaray’ın sözleşmesi devam eden bir oyuncusu olarak, bugün itibarıyla daha fazla kaos ortamına sürüklenerek yıpranmamak adına tüm transfer görüşmelerine son verdiğimi kulübümde çalışmalarıma devam ederek, ilerleyen süreçlerde kulübüm tarafından alınacak olası kararlara sorumluluk bilinciyle saygı duyacağımı ifade etmek isterim” dedi.

‘İş planı gerekli’

Galatasaray Divan Kurulu üyesi İbrahim Göknar, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada “Galatasaray bütçesinin çok acil cerrahi operasyona ihtiyacı vardır. Yoğun bakımdaki hastaya aspirin tedavisi yapamazsınız. Bütçeyi doğru okumak için önünüzde en az 3 yıllık iş planınız olması gerekir. Operasyonun bir diğer ayağı mutlaka gelirleri artırmaktır. Galatasaray bunu rahatlıkla yapabilir. Galatasaray, sırat köprüsünden geçerken en önemli ihtiyacı her kademede samimiyettir. İtibar içinse en önemli konu güvenilmektir” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler