Harun Tekin: Penaltıda hislerimi kullandım

Zenit'i evinde 1-0 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde avantaj yakalayan Fenerbahçe'de Harun Tekin ve Mathieu Valbuena, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 12.02.2019 - 23:08
Harun Tekin: Penaltıda hislerimi kullandım
Abone Ol google-news

 

Harun Tekin'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Ligde kötü gidiyoruz, bunun için de üzgünüz. Önümüzde Avrupa Ligi şansı var. Burada başarılı olmak için uğraşıyoruz. Mutluyuz çünkü herkes bu maçı bekliyordu. Ancak her şey bitmedi. İnşallah Rusya'da turu atlarız."

"Buradan gol yemeden gitmek önemliydi. Penaltıda hislerimi kullandım, penaltılarda zaten kendime güveniyorum. Direkten döndüğünde topu alınca güzel oldu tabii ki de. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Belki 2. golü atsak daha da avantajlı gidebilirdik."

Öte yandan; Valbuena şu cümleleri kurdu: 

"Farklı kulvarda bir maça çıktık. Ligde zor dönemden geçiyoruz ve nasıl bir durumda olduğumuzun farkındayız. Avrupa'da her zaman iyi işler yapmış bir takım vardı karşımızda. İyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum."

"Henüz ilk yarısı sona erdi eşleşmenin. İkinci maçta turu geçmek istiyoruz. Bugün gol yemedik ki en önemlisi buydu."

"Çok profesyonel bir ilişkimiz var hocamızla, tabii ki daha fazla oynamak istiyorum ama hayatta böyle şeyler var. Antrenmanlarda her zaman elimden geleni yapmaya gayret gösteriyorum ve bana ihtiyaç olduğunda en iyisini yapmak istiyorum."

 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler