Alex’ten Aziz Yıldırım ve Kocaman açıklaması

Uzun bir aradan sonra Fenerbahçeli taraftarlarla buluşan Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 17.02.2019 - 11:24
Alex’ten Aziz Yıldırım ve Kocaman açıklaması
Abone Ol google-news

Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçını dün Ülker Stadı'nda kendisine ayrılan locada izleyen sarı-lacivertlilerin efsane futbolcularından Alex de Souza, sosyal medya hesabından taraftarlara ve kendisini davet eden Başkan Ali Koç’a teşekkür etti.

Brezilyalı eski futbolcu, hesabından şunları paylaştı:
“Bana birçok insan Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman hakkında soru sordu. Onlara karşı hiç bir kötü düşüncem yok. Beraber geçirdiğimiz güzel şeyleri tutuyorum içimde. Aykut Kocaman’a futbol antrenörlüğü yaşamında ve aile hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum. Aynı sağlık ve mutluluk dileklerimi Başkan Aziz Yıldırım için de sunuyorum. İçimde düne kadar negatif his kırıntıları kaldıysa bile dün Şükrü Saraçoğlu Stadı'na girip taraftar gibi maçı izleyince sıfırlandı. Başkan Ali Koç’a bana olan misafirperverliği ve ettiğimiz sohbet için çok teşekkür ederim. Brezilya’ya yeni bir top hediye edilmiş bir çocuk neşesiyle dönüyorum. Türk halkına bana olan sevgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler