Galatasaray'da yükseliş dönemi

Sarı-Kırmızılı futbolcuların artan formunda Florya’daki ‘mutluluk’ var.

Yayınlanma: 19.02.2019 - 04:30
Galatasaray'da yükseliş dönemi
Abone Ol google-news
Kasımpaşa’yı deplasmanda ye nerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını ortaya koyan Galatasaray’da son dönemde performansını giderek artıran bazı futbolcular dikkat çekiyor. Bu isimlerin başında Belhanda geliyor. Sarı-Kırmızılılara transfer olduğu günden bu yana futbolu hep tartışılan Faslı yıldız özellikle ligin ikinci yarısında kritik asist ve gollere imza attı. Alanya deplasmanında 1 asist yapan Belhanda, Trabzonspor karşısında 2 gol attı. 28 yaşındaki oyuncu Kasımpaşa karşısında skoru 1-1’e getiren golü atarken Feghouli’ye de şık bir asist yapıp grafiğini yukarıya doğru çekti. Belhanda, devre arasında Suudi Arabistan’dan gelen cazip transfer teklifleri karşısında teknik direktör Fatih Terim’le görüşüp Galatasaray’da kalmak istediğini belirtmişti. Tecrübeli çalıştırıcı, Belhanda’nın artan formu hakkında “Belhanda mutlu olduğu zaman performansı da yükseliyor. Bana göre işin sırrı mutlu olmasında. Biz onu seviyoruz o da bizi seviyor” ifadelerini kullandı. 
 
11’de 11 Feghouli 
 
Sarı-Kırmızılılarda son maçlarda beğeni toplayan bir diğer oyuncu Feghouli.. Süper Lig’de son 3 maçta 4 gol atıp 1 asist yapan Cezayirli oyuncu, teknik heyetten tam not almayı başardı. Sezon başında formasından uzak kalmasına rağmen disiplinli şekilde çalışmaya devam eden 29 yaşındaki futbolcu Süper Lig’in ilk yarısındaki Kayserispor karşılaşmasından bu yana 11 maçtır üst üste ilk 11’de sahaya çıkıyor. Cezayirli yıldız ayrıca Kasımpaşa karşısında kariyerinde ilk kez 3 gol attı. 
 
Selçuk ‘İnan’mış
 
Son sezonlarda eski formasından uzak olan ve Galatasaray’la sözleşmesinin bitmesine kısa süre kalan kaptan Selçuk İnan, Kasımpaşa maçındaki futboluyla dikkat çekti. 11.04 km. ile mücadelenin en çok koşan futbolcusu olan 34 yaşındaki yıldızın artan performansında Sarı-Kırmızılıların yeni kondisyoneri Alberto Bartali’nin payı büyük. Tecrübeli futbolcu, antrenmanlar dışında İtalyan kondisyonerle Florya’da kuvvet çalışmaları yapıp bireysel açıdan fiziksel eksiklerini giderdi. Uzun süredir ilk 11’den uzak kalan Donk’un Kasımpaşa karşısındaki performansı da Fatih Terim’in beğenisini kazandı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler