Ali Koç'tan Nihat Özdemir açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, Özdemir'in Türk futboluyla ilgili endişelerinin olduğunu belirtmesine rağmen farklı söylemlerde bulunmasına tepki gösterdi.

Yayınlanma: 20.02.2019 - 16:11
Ali Koç'tan Nihat Özdemir açıklaması
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili ve aynı zamanda Sarı-Lacivertlilerin 2. başkanı ve basın sözcüsü Nihat Özdemir ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Koç'un konuşmalarından satırbaşları şu şekilde:

"Eski asbaşkanımızın açıklamalarına şaşırdık

Geçen hafta yaptığımız toplantı bazı hakem hataları, çalınan çalınmayan düdüklerle ilgili endişelerimizle ilgiliydi. Eski asbaşkanımızın açıklamalarına son derece şaşırdık ve üzüldük. Bir düzeltme gelir diye bekledik. Nihat Özdemir ile basın toplantısının ardından konuştuk kendisi de Türk futbolu ile ilgili endişeliydi. Başarısızlığın sorumlusunun başkan olarak benim olduğumu defalarca söyledim. Bizim bir günah keçisi arıyor olmamız, başarısızlığa bir kılıf arıyor olmamızın söz konusu olmadığı kamuoyunun malumudur.

"Bizler özü sözü bir insanlarız"

Nihat Özdemir ile görüştüm 'Siz bana böyle böyle dememiş miydiniz? Sizin de endişeniz yok muydu?' dedim. Kendisi inkar etmedi. 'Evet, bu açıklamaları yapmak zorunda kaldım' diye bir ifadesi oldu. Bizler kapalı kapılar arkasında farklı, başka ortamlarda başka konuşan insanlar değiliz. Özü sözü bir insanlarız.

"Açıklamalarımdan TFF rahatsız olmuş"

Benim açıklamalarım Türkiye Futbol Federasyonu'nda ciddi rahatsızlığa sorun olmuş ve bu açıklamaları zayıflatmak için Nihat bey kendini kullandırtmış. TFF'ye Fenerbahçe'yi temsilen atanan Nihat beyin, bize karşı söyleyeceği söylemlerinin herhalde daha çok ilgi göreceği düşünülmüş. TFF'de bazı insanlara şirin gözükmek, bazı insanlara sahip çıkmak adına, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün açıklamalarını boşa çıkarmak için, Fenerbahçe'ye yıllarca hizmet etmiş bir insanın söylemlerini kullanmak çok acı bir durumdur. Fenerbahçe'yi temsil eden bir kişinin, bu şekilde kulübümüzü hedef alması, camiamız açısından son derece acı bir durumdur. Siz hiç herhangi bir kulüp temsilcisinin, TFF'de temsil ettiği kulüp aleyhine bu şekilde açıklama yaptığını, hedef aldığını gördünüz mü?

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler