Real Madrid'den Zidane'a tarihi bütçe

İspanyol devi, Zinedine Zidane’la birlikte yeniden dünya futboluna damgasını vurmak için harekete geçti. Fransız teknik adama, gelecek sezon için 950 milyon Euro’luk (5.8 milyar TL) bütçe verilecek. Hedefteki yıldızlar ise Neymar, Mbappe, Hazard, Eriksen, Pogba ve De Gea.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 11:53
Real Madrid'den Zidane'a tarihi bütçe
Abone Ol google-news

İspanyol devi Real Madrid’e 3’ü üst üste Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 9 kupa kazandıran Zinedine Zidane, geçen sezon sonunda ayrıldığı kulübüne yaklaşık 9 ay sonra geri döndü. 

Önceki gün 2022’ye kadar sözleşme imzalayan Zidane, “Real Madrid tekrar eski ruhunu kazandığında bazı şeyler tekrardan yer değiştirecek ve bazı takımlara gereken ders verilecek. O koltuğa en büyük olan kulüp oturacak” diyerek iddialı ifadeler kullanmıştı. 

Zidane’ın, Başkan Florentino Perez ile yaptığı toplantıda gelecek sezon hem ligde Barcelona’nın egemenliğini yıkmak hem de Avrupa’da tekrar zirveye yerleşmek adına transferde yıldız oyuncuları transfer edeceği öğrenildi. 

De Gea bedavaya gelecek

Perez’in, Fransız teknik adama yaklaşık 950 milyon Euro’luk (Yaklaşık 5.8 milyar TL) bir bütçe vereceği ve toplamda 6 ismin kadroya katılacağı bildirildi. 

Gareth Bale, İsco ve Toni Kroos gibi yıldızların da satılarak, transfer bütçesine kaynak sağlanacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Zidane’ın transfer listesi şu şekilde:

David De Gea

Kylian Mbappe

Eden Hazard

Paul Pogba

Christian Eriksen 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler