Bülent Korkmaz: Galibiyete ihtiyacımız vardı

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yenerek puanını 35'e çıkardı. Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladığını, tebrik ettiğini belirterek, “Hem iyi oynadık, hem de kazandık" dedi.

Yayınlanma: 16.03.2019 - 22:04
Bülent Korkmaz: Galibiyete ihtiyacımız vardı
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yenerek puanını 35'e çıkardı. Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuncularını kutladığını, tebrik ettiğini belirterek, “Hem iyi oynadık, hem de kazandık" dedi.
Özellikle sahalarında uzun zamandır maç kazanamadıklarına vurgu yapan Bülent Korkmaz, “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu galibiyetle hem oyuncuların güveni hem de moral motivasyon olarak çok iyi oldu. Her zaman söylüyorum. Aile bağları çok kuvvetli bir takımız. Zor bir dönemden geçiyorduk. Hala da geçiyoruz. Zor dönemi böyle güzel galibiyetlerle atlatacağımızı düşünüyoruz. Tekrar Serdar'a ve ailesine başsağlığı diliyorum. Çok zor bir dönemden geçiyor. İnşallah onu da en kısa zamanda, moral ve motivasyon olarak ve zihinsel olarak hazırlayacağız. İleriki maçlarda ondan da faydalanmak istiyorum" diye konuştu.
Bir gazetecinin 'Sergen Yalçın ile Amilton arasında geçen diyaloğu görebildiniz mi?' şeklindeki soruya Bülent Korkmaz, “Göremedim ama ona soracağım çünkü Sergen kolay kolay bir şeye sinirlenmez. Çünkü nihayetinde her oyuncunun rakip takıma veya kendi ailesine saygı göstermesi lazım. Dolayısıyla ne olduğunu bilmiyorum ama öğreneceğim" diye yanıt verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler