İşte dev derbinin muhtemel kadroları

Fenerbahçe ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bu geceki derbiyle tarihte 389. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler rakibine karşı olan 19 yıllık yenilmezlik serisini sürdürmek isterken Galatasaray ise hem şampiyonluk yarışında bu virajı kayıpsız atlatmak hem de yıllar süren hasrete nokta koymanın peşinde. İşte derbinin 11'leri!

Yayınlanma: 14.04.2019 - 12:15
İşte dev derbinin muhtemel kadroları
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, 110 yıl önce başlayan rekabette bu akşam Galatasaray'ı ağırlayacak, İstanbul'un iki yakası karşı karşıya gelecek! Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, 19 yıllık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Galatasaray ise Başakşehir'in puan kaybettiği haftada alacağı 3 puanla hem şampiyonluk yarışında daha iddialı hale gelmek hem de 19 yıllık hasrete son vermek isteyecek. 

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçında kırmızı kart görerek 3 maç ceza alan Mehmet Ekici dışında eksik bulunmuyor. Öte yandan Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin ve Roman Neustaedter ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaray ise Kadıköy'e iki as stoperinden eksik çıkacak.

Galatasaray'da kart cezalısı olan stoperler Marcao ve Christian Luyindama, derbide forma giyemeyecek. Onyekuru, Martin Linnes ve Emre Taşdemir maçta sarı kart görmeleri durumunda 29. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor müsabakasında oynama şansını kaçıracak.

İşte derbinin muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Harun, Isla, Skrtel, Serdar, İsmail (Hasan Ali), Mehmet Topal, Tolgay, Zajc, Dirar, Moses, Soldado

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Ahmet Çalık, Linnes, Ndiaye, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Onyekuru, Diagne


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon