Löw'den Podolski ve Gomez açıklaması

Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, Almanya Futbol Federasyonu'nun resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 13.08.2015 - 09:50
Abone Ol google-news

Federasyonun resmi sitesinin sorularını cevaplayan Löw, Galatasaray'ın yolunu tutan Lukas Podolski ve Beşiktaş'a gelen Mario Gomez hakkında yorumlarda bulundu.

Almanya Milli Takımı'ndan bir çok oyuncunun takım değiştirmesi hakkındaki yorumları sorulan Löw, Türkiye'ye de değindi. Bastian Schweinsteiger hakkında "Dünyada oyunu onun kadar kontrol edebilen çok az oyuncu var." diyen Löw, Podolski ve Gomez'i de açıklamasına dahil etti.

"Lukas Podolski'nin daha fazla futbol oynamaya ihtiyacı var. Bu Arsenal'de çok garanti değildi. Ve biliyorum ki Türk futbolu ve Türk taraftarlar onu daha da cesaretlendirecektir." şeklinde açıklaması ile Podolski'nin Galatasaray'a transferini olumlu yorumlayan Löw, Gomez'in de birinci sınıf bir golcü olduğunu ve Beşiktaş'ta yeni bir başlangıç yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Joachim Löw, son olarak Juventus'a transfer olan fakat sakatlık geçiren Sami Khedira için de "Bu onun için kesinlikle kötü bir şey. Fakat Khedira daha kötülerinin üstesinden geldi." diyerek sözlerini noktaladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler