Rusya’da tanıdık yüzler

Rusya'daki Dünya Kupası'na katılacak takımlardan Fas ve Hırvatistan milli takımlarının kadroları açıklandı. Kadrolarda tanıdık yüzler de var.

Yayınlanma: 04.06.2018 - 16:43
Abone Ol google-news

Fas’tan 4 isim

Fas Milli Takım Teknik Direktörü Renard, Süper Lig'den 4 futbolcuyu kadroya aldı. Fas Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası için açıklanan 22 kişilik nihai kadrosunda Süper Lig'de oynayan 4 futbolcu yer alıyor. Fas Milli Takım Teknik Direktörü Herve Renard, 2018 FIFA Dünya Kupası nihai kadrosunu açıkladı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen Manuel da Costa, Galatasaray'dan Younes Belhanda, Fenerbahçe'den Nabil Dirar ve Evkur Yeni Malatyaspor'dan Khalid Boutaib, Fas Milli Takım kadrosunda yer alacak. Fas Milli Takımı, Dünya Kupası'nda B Grubu'nda İran, Portekiz ve İspanya gibi rakiplerle karşılaşacak.

Hırvatistan’da yeni Beşiktaşlı var, eski yok

Hırvatistan Milli Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası için açıklanan 23 kişilik nihai kadrosunda Beşiktaşlı futbolculardan Domagoj Vida kadroda yer alırken, Matej Mitrovic forma giyemeyecek.
Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zladko Dalic, 2018 FIFA Dünya Kupası nihai kadrosunu açıkladı. Devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Domagoj Vida kadroda yer alırken Club Brugge'a kiralanan Matej Mitrovic kupada yer alamayacak. 14 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'nda D Grubu'nda yer alacak Hırvatistan; İzlanda, Nijerya ve Arjantin ile mücadele edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler