Ali Koç, Mustafa Cengiz ve Fikret Orman bir arada

Türk futbol camiasının önde gelen isimleri, Kulüpler Birliği Vakfı'nın iftarında buluştu.

Yayınlanma: 06.06.2018 - 22:14
Abone Ol google-news


Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman'ın ev sahipliğinde yapılan iftar yemeğine Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Kulübü'nün yeni başkanı Ali Koç da katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde Türk futbolunun önde gelenleri bir araya geldi. 

Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ve birçok davetli iftar davetinde yer aldı. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ın düzenlediği organizasyonda Fenerbahçe, uzun bir aradan sonra Kulüpler Birliği organizasyonunda başkan düzeyinde temsil edildi.

Etkinlikte konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Fikret başkana çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için, sohbet ettik. Bu toplantıları daha sık yapmamız lazım. Sahada kora kor, saha dışında yapıcı rekabet diyoruz. Hepimizin birbirimizle konuşuyor olmamız lazım. Size garip gelenler, bana normal geliyor" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler