Barselona çıkarması

Ali Koç, “UEFA’nın kısıtlamaları nedeniyle transferde önceliğimiz kiralık oyuncular” dedi, gözler başkanın yakın ilişki içinde olduğu Barcelona’ya çevrildi.

Yayınlanma: 15.06.2018 - 11:20
Abone Ol google-news

İspanyol devinin göndermeyi planladığı yıldızları Andre Gomes, Thomas Vermaelen, Yerry Mina, Denis Suarez, Aleix Vidal ve Paco Alcacer için teklif yapılacak.

Comolli’nin imza töreninde, transfer politikasıyla ilgili önemli açıklamalar yapılmıştı. Ali Koç, Finansal Fair-Play anlaşmasına dikkat çekerek, “İçinde bulunduğumuz kısıtlamalar nedeniyle önceliğimiz kiralık oyuncular olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Koç, yakın ilişki içinde olduğu Barcelona’yı işaret edip, “Tüm imkanlarımızı ve ilişkilerimizi kullanacağız” demişti.

Bu sözlerin ardından gözler İspanyol devinin yıldızlarına çevrildi. Barça, yeni sezon öncesi birçok oyuncuyu bonservisiyle ve kiralık olarak göndermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe, özellikle kiralık isimler için Barcelona’nın kapısını çalacak.

Katalan ekibi, stoperler Thomas Vermaelen ve Yerry Mina, sağ kanat Aleix Vidal, orta saha oyuncusu Andre Gomes ve Denis Suarez ile forvet Paco Alcacer için tekliflere açık.

Sarı-Lacivertliler, bu 6 futbolcu için de İspanyol ekibine kiralama teklifi yapacak.

Bir yandan takımın yaş ortalamasını da düşürmek isteyen Comolli’ye, scout ekibinin sunduğu raporda özellikle Mina (23), Denis Suarez (24) ve Paco’nun (24) ismi ön plana çıktı. 

Ancak Mina’nın adı Dortmund ile de anılıyor. Andre Gomes de Sarı-Lacivertliler’in transferini çok istediği isimlerden biri konumunda. Ancak Portekizli futbolcunun bonservisle satılması gündemde.

Bu nedenle, listedeki 6 isim arasında transferi en zor görünen, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu. Yine de Fenerbahçe, Gomes’in durumunu yakından takip ederek satılmaması durumunda kiralanması için imkanlarını seferber edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler