TUGFO kampa giriyor

Sabancı Vakfı’nın kurulmasına öncülük ettiği ve ana destekçisi olduğu Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO), 15 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Sabancı Üniversitesi’nde kampa giriyor.

Yayınlanma: 10.08.2018 - 23:30
Abone Ol google-news

20 gün sürecek eğitim ve provalar, Cem Mansur ile birlikte Amerikalı flüt sanatçısı ve eğitmen James Lyman ve Türkiye’nin başarılı keman virtüözlerinden Hande Küden tarafından yürütülecek.
Kamp döneminin ardından turneye çıkacak olan orkestra bu yıl 4 Eylül’de İstanbul’da gerçekleşecek konserin ardından Almanya, Çekya, Slovakya, Avusturya, Macaristan ve Polonya programları ile birlikte toplam 11 konser verecek.

İstanbul’da solist Baeva

TUGFO’nun 4 Eylül’de İstanbul Zorlu PSM’de gerçekleştireceği konserin solisti, genç yaşta elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Rus kemancı Alena Baeva olacak. Bugüne kadar dünyanın en iyi orkestraları ve orkestra şefleri ile birlikte çalışan Baeva, geniş bir repertuara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Konser bileti ve detaylı bilgilere www.genclikfilarmoni.org adresinden ulaşılabiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler