‘Anons’ Venedik yolcusu...

Coşkun’un yönettiği film, Venedik Uluslararası Film Festivali kapsamında gösterilecek.

Yayınlanma: 27.08.2018 - 23:35
Abone Ol google-news

Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun’un yeni filmi Anons’un dünya prömiyeri, 29 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 75. Venedik Uluslararası Film Festivali kapsamında 1 Eylül’de gerçekleşecek. 60’lı yıllarda ordudan tasfiye edilmiş dört eski askerin bir gece boyunca süren sıradışı yolculuğunu anlatan film, festivalin Orizzonti bölümünde yarışıyor.

Uzak İhtimal ve Yozgat Blues filmlerinin ödüllü yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun’un üçüncü uzun metraj sinema filmi Anons, 75. Venedik Uluslararası Film Festivali’nin bir diğer uluslararası yarışma bölümü olan Orizzonti’ye seçilen 18 film arasında da yer alıyor.
Mahmut Fazıl Coşkun’un hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de senaryosunu Ercan Kesal ile birlikte kaleme aldığı Anons’un başrollerini Ali Seçkiner Alıcı, Tarhan Karagöz, Murat Kılıç ve ŞencanGüleryüz paylaşıyor. 

Filmotto’nun yapımını üstlendiği Anons filmi, BKM (Türkiye) ve Chouchkov Brothers (Bulgaristan) ortak yapımı olarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün ve Bulgar Film Merkezi’nin destekleriyle hayata geçirildi. Yapımcılığını Halil Kardaş ve Tarık Tufan’ın yaptığı filmin ortak yapımcılığını ise Borislav Chouchkov, Viktor Chouchkov ve Georgi Abrashev üstleniyor.
Gelecek aylarda Türkiye’de vizyona girecek olan Anons, öte yandan festival yolculuğuna da devam edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler