İstanbul Tiyatro Festivali’ne geri sayım

22. İstanbul Tiyatro Festivali, 17 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yayınlanma: 31.08.2018 - 22:33
Abone Ol google-news

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın eş sponsorluğunda düzenlenen 22. İstanbul Tiyatro Festivali, 17 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival, bu yıl da Türkiye’den ve yurtdışından oyun, dans, performans ve ücretsiz yan etkinliklerden oluşan bir programla tiyatroseverlerle buluşacak.

22. İstanbul Tiyatro Festivali’nin programı 5 Eylül Çarşamba akşamı 19.00’da Zorlu PSM Sky Lounge’da yapılacak bir basın toplantısıyla açıklanacak.

22. İstanbul Tiyatro Festivali Basın Toplantısı ve Ödül Töreni’ne, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri’nden Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel, Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca, Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve İstanbul Tiyatro Festivali Direktörü Leman Yılmaz konuşmacı olarak katılacak.

Ceylan Saner’in sunuculuğunu üstleneceği gecede, festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketlerinin yanı sıra İstanbul Tiyatro Festivali’nin Onur Ödülü oyuncu ve yönetmen Zeliha Berksoy’a takdim edilecek.  


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler