Kos’ta gösterimler başladı

Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan’ın Kos (İstanköy) Adası’yla buluşturan, “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, 16 Eylül Pazar günü Kos Adası’nda perdelerini açtı.

Yayınlanma: 18.09.2018 - 23:56
Abone Ol google-news

Bir hafta boyunca Ege’nin diğer kıyısında sinemaseverler ile buluşacak gösterimler öncesi ise bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona SİSAY Derneği ve 8.BTFH Organizasyon Komitesi Başkanı Cenk Sezgin, oyuncu Selda Alkor, oyuncu Bahar Ertan, yönetmen Nurdan Tümbek Tekeoğlu, yönetmen Müfit Can Saçıntı, yönetmen Murat Şeker, oyuncu Murat Akkoyunlu ve basın mensupları katıldı. 

Basın toplantısında konuşan Kos Belediye Başkan Yardımcısı Elias Sfakis şunları söyledi: “Bugün burada olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Cenk Sezgin’in uzun yıllar önce düşüncesiydi adada Türk filmleri festivalinin olması. Şimdi bunu gerçekleştiriyoruz. Bir sonraki adım ise Bodrum’da Yunan filmleri festivalinin olması.”

Basın toplantısının ardından “İki Yaka Yarım Aşk” filminin yönetmen Nurdan Tümbek Tekeoğlu ile oyuncusu Selda Alkor ve “Toprak” filminin ise yönetmeni Nebil Özgentürk’ün katılımıyla gösterimleri gerçekleşti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler