Ankara’da Aydın Ayan sergisi

Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezindeki “45+1 Zamandizin ve Seçki” resim sergisi, Aydın Ayan’ın sanat hayatına dair ilgi uyandıran bir yolculuk sunuyor. Ağırlıklı olarak doğanın, yaşamın ve insanın ele alındığı sergi aynı zamanda 20. yılını kutlayan Çağdaş Sanatlar Merkezinin açılış sergilerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Yayınlanma: 01.11.2018 - 22:53
Abone Ol google-news


Ankara’da yeni sanat sezonunun en ilgi çeken sergilerinden biri olan bu serginin özelliği, Aydın Ayan’ın 46 yıllık sanat hayatını yüzü aşkın yapıtı ile zaman dilimsel olarak ve bir seçki beraberinde anlatıyor olması. Öğrencilik yıllarından başlayıp günümüze kadar süren hikâyesi, sanatçının 46 yıl boyunca her bir yıla ait yapıtı ve zengin bir okuma köşesi eşliğinde izleyicisine aktarılıyor.
M.S.G.S.Ü. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim üyeliği görevini ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmekte olan sanatçı 4 Kasım 2018 Pazar günü saat 14.30’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek olan söyleşi ve kitap imza gününde sanatseverlerle buluşacak. Küratörlüğünü Semra Sancak’ın üstlendiği Aydın Ayan “45+1 Zamandizin ve Seçki” resim sergisi 10 Kasım’a kadar Ankara’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde ziyaretçileri bekliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler