Karagül’e Türkçe ödülü

Dil Derneği Emin Özdemir Türkçe Ödülü”, “Basamaklı Öğretim Programının Okuma ve Yazma Becerilerine Etkisi” başlıklı doktora tezi ile Dr. Sedat Karagül’e verildi.

Yayınlanma: 03.11.2018 - 23:39
Abone Ol google-news

Dil Devrimi’nin ödünsüz savunucularından olan Emin Özdemir adına Özdemir Ailesi ile Dil Derneği’nce ilk kez düzenlenen “Dil Derneği Emin Özdemir Türkçe Ödülü”, “Basamaklı Öğretim Programının Okuma ve Yazma Becerilerine Etkisi” başlıklı doktora tezi ile Dr. Sedat Karagül’e verildi.

Harf Devrimi’nin 90. yıldönümü olan 1 Kasım günü, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılan törenle ödül, Dr. Sedat Karagül’e sunuldu. Karagül’e ödülünü Dil Derneği Başkanı Sevgi Özel, Emin Özdemir’in eşi Oya Özdemir ve torunları sundu. Karagül, yaptığı konuşmada, Emin Özdemir’i ilk kez program danışmanı olduğu TRT’deki “Bir Kelime Bir İşlem” programında tanıdığını, doktorayı Ankara’da yaparak çocukluğundan beri hayran olduğu Emin Özdemir’le tanışma ve aynı ortamda bulunma onuruna eriştiğini, ödülü kazanarak yaşamının en büyük onurunu elde ettiğini söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler