Serdar Ortaç'tan boşanıyor mu? Kendisi açıkladı

Serdar Ortaç, eşi Chloe ile boşanacakları yönünde çıkan iddialara yanıt verdi. Serdar Ortaç, "Ben evlilikten yanayım bitmesin istiyorum. Fakat biz yapamıyoruz derse, nasip deyip ayrılırız" dedi.

Yayınlanma: 17.12.2018 - 11:52
Abone Ol google-news

Serdar Ortaç İstanbul'daki konseri öncesinde basın mensupları ile kulisinde buluştu. Demet Akalın’la aralarının bozuk olduğu hatırlatılan Ortaç “6 ay önce Demet bu şarkıyı dinledi ve ben okuyacağım dedi. Ama sonra ne o aradı ne ben aradım. Demet üzücü olaylar yaşadı. Ama benim aramam lazımdı ayıp ettim. Şarkı Demet’in hakkıydı. Şimdi tekrar konuştuk bana kızgın ama daha iyi şarkı yazıp vericem söz verdim” dedi.

Boşanma açıklaması 

Eşi Chloe ile ilgili ilişkileri hakkında ise “Hanım şu an İrlanda’da her gün konuşuyoruz. Aramızda ne olacak bilmiyorum. Sağlığına tamamen kavuşmak üzere, bütün yaraları kapandı. Tamamen iyileştiğinde eve gelecek, oturup konuşacağız. İşi gücü bırak yeniden başlayalım evinde otur diyeceğim. Ben evlilikten yanayım bitmesin istiyorum. Fakat 'Biz yapamıyoruz' derse, nasip deyip ayrılırız” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler