4 Konsept 5 Gün 60 Sanatçı

New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana, Sao Paulo gibi 14 şehirle birlikte İstanbul’da da düzenlenecek olan Red Bull Music Festival 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında 5 günde 4 farklı konsept, film gösterimleri, söyleşiler ve 2 sergi ile toplam 60 sanatçıyı ağırlayacak.

Yayınlanma: 07.06.2018 - 10:41
Abone Ol google-news

20 yılı aşkın süredir müziği ve müziğin arkasındaki transformatif zihni destekleyen Red Bull Music, İstanbul’a yepyeni bir festival kazandırıyor. New York, Los Angeles, Paris, Johannesburg, Berlin, Viyana, Sao Paulo gibi 14 şehirle birlikte İstanbul’da da düzenlenecek olan Red Bull Music Festival 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında 5 günde 4 farklı konsept, film gösterimleri, söyleşiler ve 2 sergi ile toplam 60 sanatçıyı ağırlayacak.

 Düzenlendiği şehirlerde o şehrin ruhuna özgü müzikal deneyimler ve kürasyonlarla şehri ele geçiren Red Bull Music Festival, 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul’u müzikle dolduracak. 5 gün boyunca farklı konseptlerle müzikseverlere eşsiz bir program ve İstanbul’un çeşitli mekanlarını yeniden keşfetme imkanı sunacak festivalde 60 sanatçı ağırlanacak. Festival boyunca dört ayrı konseptte gerçekleştirilecek müzik etkinlikleri, sergiler, film gösterimleri ve söyleşiler sanatseverlere daha önce yaşamadıkları bir festival deneyimi sunacak. Festivalin program ve detaylı akışı ise önümüzdeki haftalarda http://www.redbullmusic.com/istanbul adresinde açıklanacak.

 Red Bull Music Hakkında

 Red Bull Music, Red Bull’un müzikteki 20 yıllık girişimini tek bir çatıda birleştirmektedir. Müziği, kültürünü ve arkasındaki dönüştürücü zihinleri benimseyen bir program olan Red Bull Music; çok sayıda festival, müzik eğitimi atölyeleri, sanatçılarla yapılan işbirlikleri ve binlerce girişimle dünya çapında sanatçıları ve yerel müzik topluluklarını sonuna kadar destekliyor!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler