Yanlış iğne sonucu yürüyemez hale geldi

43 yaşındaki Fatma Aba, henüz 3 yaşındayken yanlış iğne sonucu engelli kaldı.

Yayınlanma: 22.10.2018 - 14:22
Abone Ol google-news

Fatma Aba, daha çocuk denecek yaşta, yüksek ateş nedeniyle kaldırıldığı hastanede yanlış iğne vurulması sonucu engelli kaldı. Aba, bu tarihten itibaren tekerlekli sandalye ve koltuk değnekleriyle yaşama devam ediyor

Yaşadığı zor günlerle ilgili konuşan Fatma Aba, hastalığının çok küçük yaşlarda yanlış iğne yapılması sonucu ortaya çıktığını söyledi. Aba, “Bu tarihten itibaren yürüyememeye başladım. İğne damara denk gelmiş ve sakat kaldım. Yaklaşık 20 sene önce evlendim, 3 çocuğum var. Eşim 9 sene önce vefat etti, o zaman çocuklarımın biri 10 diğeri 9 en küçüğü de 2 buçuk yaşındaydı. Çocuklarıma çok zor baktım. Bazen komşularım yemek gönderdi bazen evde yiyecek ekmeğimiz bile yoktu, çok zor günler geçirdik. Ayağım da tutmuyor, bu durumda olmasaydım çalışır çabalardım çocuklarımı kimseye muhtaç etmezdim. Onlara ben bakabilirdim, ama maalesef bu güç de bende yok. Ben kendi adıma hiçbir şey istemiyorum sadece çocuklarım için istiyorum, 3 çocuğum var ve ben onların iyi bir geleceğe sahip olmalarını istiyorum. Engelli olduğum için bir şey yapamıyorum, ev bizim değil Sur mağduruyuz biz, kaç zamandır kiradayız, yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Evin küçük çocuğu 12 yaşındaki Süleyman Aba ise zor durumda olduklarını belirterek, “Okul masraflarımız da var. Ağabeyim evden bana yiyecek getiriyor, bazen ben kendim götürüyorum okula. Büyüyünce oyuncu olmak istiyorum. Yetkililerin bize yardım etmelerini istiyorum, masraflarımızı karşılamalarını bekliyorum” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler