'Değişim' çağrısı yapan Kocaoğlu'na CHP yönetiminden tepki

Değişim çağrısı yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun çağrısına CHP yönetiminden ilk tepki Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi.

Yayınlanma: 04.07.2018 - 14:29
Abone Ol google-news

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu değişim çağrısı yaptı. CHP'de kurultay tartışması yeniden alevlendi.

 Kocaoğlu yazılı olarak yaptığı açıklamada, “24 Haziran seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi'nde acil bir değişimi zorunlu hale getirmiştir. Kamuoyu ve parti tabanının talebi de bu doğrultudadır. Söz konusu değişimin Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde gerçekleşmesi, partimize büyük güç katacaktır. Bu düşüncelerimi kamuoyuyla saygıyla paylaşırım” ifadelerini kullandı.

 Kocaoğlu’nun çağrısına Genel Merkez’den ilk yorum Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi.

 HERKES KENDİNE ROL BİÇMEYE KALKMASIN

 Torun YURT'a yaptığı açıklamada "Zamansız bir açıklama olmuş. Parti bir seçimden çıkmış. Sonuçları zaten değerlendirilecek. Biz örgütlü bir partiyiz. Önce ne yaptık ne yapmalıyız. YSK bile daha bugün sonuçları açıklayacak ve elbette gerekli değerlendirme yapılacak. Yetkili kurullar karar alacak. Bu çıkışlar partiye zarar verir.Güç kullanmayalım. Herkes kendine rol biçmeye kalkmasın. Herkes bulundukları yerin sorumluluğunu taşısın"dedi. 

<haber-yatay:1016718,1016513>

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler