Eren Erdem için yine tahliye çıkmadı

CHP İstanbul İl Başkanlığı, ve çok sayıda CHP'li Eren Erdem'in duruşmasını izledi. 23. Ağır Ceza Mahkemesi, Eren Erdem'in tutukluğunun devamına karar verdi.

Yayınlanma: 28.09.2018 - 10:13
Abone Ol google-news

90 gündür tutuklu olan CHP PM Üyesi Eren Erdem'in tutukluluğa itiraz duruşması, bugün Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleşecek.

CHP İstanbul İl Başkanlığı da ilçe örgütleriyle birlikte Çağlayan Adliyesi önünde buluştu.

Erdoğan Toprak, Gamze Akkuş İlgezdi, Sezgin Tanrıkulu, Onursal Adigüzel, Necati Yıolmaz, Cemal Canpolat, Kadir Gökmen Öğüt, Barış Yarkadaş ve Efkan Bolaç'ın da aralarında olduğu çok sayıda partili duruşma salonundaki yerini aldı.

"MAGNA CARTA'YI ARAR HALE GELDİK"

Eren Erdem'in avukatı Onur Cingil savunmasında "Eren Erdem 92 gündür esir, mahkemeye bile çıkarılmadı. Adalet herkese lazım. 800 yıl önceki Magna Carta’yı arar haldeyiz. Yusuf Has Hacip 'Adalet göğün temelidir' demiş. Gök yıkıldı, sanık yok savunma yapıyoruz" dedi.

Eren Erdem'in avukatı Gülsüm Öner'in tahliye talebinin ardından, savcı da mütalaasını verdi.

 Savcı tutukluğun devamını istedi.

Mahkeme başkanı, müzakere için duruşmaya ara verdi.

23. Ağır Ceza Mahkemesi, Eren Erdem'in tutukluğunun devamına karar verdi.Bir sonraki duruşma tarihi ise 31 Ekim olarak belirlendi.

Duruşma sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Erdem'im avukatı Onur Cingil dava hakkında basına bilgi verdi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler