İnce'nin İBB adaylığı için şartı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday olup olmadığı sorusuna, "Partililer bunu belirlemelidir. Ben belirledim bu adayı der partililer. Bu partililer oy veren seçmeni de etkileyecektir. Eğer böyle bir yarış olursa aday olurum. Gel seni aday yapalım derlerse ben yokum." dedi.

Yayınlanma: 24.10.2018 - 21:11
Abone Ol google-news
<video:1121198>

 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce CNN Türk'te katıldığı programda açıklamalar bulundu. İnce, 259 bin kişi yanlış yapamaz. Onların önüne sandık konulmalıdır. Partililer bunu belirlemelidir. Ben belirledim bu adayı der partililer. Bu partililer oy veren seçmeni de etkileyecektir. Eğer böyle bir yarış olursa aday olurum. Gel seni aday yapalım derlerse ben yokum. İstanbul seçiminin bir dahaki cumhurbaşkanlığı seçimi için prova olduğunu düşünüyorum. Partim için uğraşırım bu ayrı bir mesele." dedi.

İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli olan yeniden bir başarı hikayesi yazmak. İstanbulu alabilmemiz için 250 bin kişinin ayağa kalkıp, adayı sahiplenmesi gerekir."

MUHARREM İNCE'DEN "BİR ÖZ ELEŞTİRİNİZ VAR MI?" SORUSUNA YANIT - VİDEO<video:1121198>

Adaylığının açıklandığı gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini kürsüye çağırış şeklinin çift başlılık yarattığını belirten İnce, "Biz seçimi aday açıklandığım gün kaybettik. 'Gel bakalım Muharrem'le kaybettik. Çift başlı görüntü verdik. Seçimi orada kaybettik biz. Ama yapacağım bir şey yoktu. Çift başlı görüntü yaramadı. İnsanlar bizi daha dirayetli bulabilirdi. Gel bakalım Muharrem'de tuzu biberi oldu" yorumunda bulundu.

MUHARREM İNCE'Yİ DUYGULANDIRAN ANLAR - VİDEO

<video:1121188>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler