Melih Gökçek paylaşılamıyor... Erdoğan'dan açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Melih Gökçek'in MHP'den adaylığı iddiası ile ilgili konuştu. "Melih bey benim 94'ten beri yol ve dava arkadaşım. Bundan sonra da beraber gideceğimizi zannediyorum" dedi.

Yayınlanma: 30.10.2018 - 12:57
Abone Ol google-news

<video:1125466>

MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olacağı iddialarıyla gündeme gelen eski Ankara Büyüşşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında bu kez AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu. TBMM'deki AKP grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Biz bir seçim süreci içindeyiz. Yerel seçimlerin nasıl yapılacağı, aday adaylıklarının nasıl olacağı hepsi bellidir. Şu andaki adaylık tespitleri, müracaatlar Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından alınıyor. Bu tespitler yapıldıktan sonra gerekli değerlendirmeleri Yerel Yönetimler Başkanlığı yapar. İsimler üzerinden spekülasyonlara girmeyi doğru bulmam. Melih Bey benim 94’ten beri, benim belediye başkanlığım, onun Ankara Belediye başkanlığı, yol ve dava arkadaşım. Bu yol, dava arkadaşlığımızda bugüne kadar beraber geldik. Biz bundan sonra beraber gideceğimizi zannediyorum” diye konuştu.  

 

<video:1126309>

 BAHÇELİ İLE GÖKÇEK ARASINDA SICAK MESAJLAR VERİLMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün yaptığı açıklamada, Gökçek'e henüz teklif götürmediklerini söylerken, "Aday olmak isterse MHP'ye şeref kazandırır." ifadesiyle açık kapı bırakmıştı. Gökçek de Bahçeli'nin bu açıklamasına teşekkür ile yanıt vermişti.

<haber-yatay:1126072,1125529,1125441>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler