Süleyman Soylu, siyaseti ne zaman bırakacağını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra siyaset yapmayı bırakacağını söyledi.

Yayınlanma: 06.12.2018 - 11:01
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40'a konuk oldu. Siyasi hayatından özel hayatına kadar birçok soruya yanıt veren Soylu, siyaseti bırakacağı tarihi de açıkladı. Soylu, "Emekli olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra siyaset yapmayı bırakacağım" diyerek yanıt verdi.

"BERAT ALBAYRAK İLE ARANIZ NASIL?" SORUSUNA YANIT VERDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile aralarında husumet olduğu iddialarıyla ilgili soruya da yanıt veren Soylu, şunları söyledi:

Aramız gayet iyi. Kabinede iki arkadaşız. İkimiz aynı futbol takımını tutuyoruz. Eşlerimiz iki iyi arkadaş. Aynı davanın adamlarıyız ve bir mücadele yapıyoruz.

Siyaset içerisinde bu tip tezvirat çok yapılır, yapılacaktır da zaten. Berat Bey iyi yetişmiş bir adam. Hakikaten iyi yetişmiş. Aklı hızlı çalışan bir adam. Bunu başka ortamlarda söylediğim için de söyleyebiliyorum. Memleketimizin böyle iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. Ama ne olacak, birilerinin arasında bir takım dedikodular oluşturacaklar ki siyasetin de kendi adına magazini var. O magazin de bir taraftan yürüyecek. Biz işimize bakıyoruz. İşimize bakmaya da devam edeceğiz.

<haber-yatay:1161653>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler