Rusya vatandaşı Anastasia Petrova Çetinkaya Alanya'da aday oldu

Rusya’nın Murmansk şehrinden 2010 yılında Antalya’ya bir şirketin Proje ve İş Geliştirme bölümünde çalışmak için gelen Anastasia Petrova Çetinkaya, yerel seçimlere Alanya’dan bağımsız aday olarak katılacak.

Yayınlanma: 15.01.2019 - 10:49
Abone Ol google-news

Seçime siyasi bir görüşle girmediği için bağımsız aday olduğunu anlatan Çetinkaya, “Alanya’yı dünyada önemli bir marka haline getirmek, Türkiye ve Alanya’nın vizyonunu dünyaya duyurmak istiyoruz. Türkiye bana çok güzel şeyler verdi ve ben de borcumu ödemek için belediye başkanlığı ile hizmet vermek istiyorum” dedi. Alanya için hazırlanan projeleri halkın ihtiyaçlarına göre belirlediklerini anlatan Çetinkaya, “İyileştirme, değiştirme ve yeni yapılacak projelerimiz var. Bunlar üç ana başlıkta toplanıyor. Şehir, insanlar ve turizm. Bu alanlarda çok sayıda projemiz var. Bunları sosyal medya hesaplarımızdan Alanyalılar ile paylaşacağız. Ayrıca eğitimden, engellilere, çevre bilincinden, hayvanları korumaya, birçok sosyal sorumluluk projelerinin planlaması da hazır. Bu projeleri hayata geçirmek için tek şey lazım. Alanya halkının bana güvenmesi ve yetki vermesi” diye konuştu. Bağımsız aday olarak seçmenlerin karşısına çıkma nedenini ise harhangi bir siyasi partiye bağlı olmamak olarak açıklayan Çetinkaya, “Seçime bir siyasi görüşe ya da kişiye karşı girmiyorum, bu seçim Alanya ile ilgili. Bu yüzden vizyonumu, hedeflerimi ve projelerimi daha doğru anlatabilmek için bağımsız aday oldum” dedi.

‘Köprü olacağız’

“İnsan yaşadığı yerden sorumludur” diyen Çetinkaya özetle şunları söyledi: “Ben bu şehirde yaşıyorum. Ben ve Alanya halkı daha iyi bir ortamda yaşamayı hak ediyor diye düşünüyorum. Alanya’yı dünyada önemli bir marka haline getirmek, Türkiye ve Alanya’nın vizyonunu dünyaya duyurmak istiyoruz. Türkiye bana çok güzel şeyler verdi ve ben de borcumu ödemek için belediye başkanlığı ile hizmet vermek istiyorum. Alanya’da sadece Ruslar değil, dünyanın yaklaşık 90 farklı ülkesinden insanlar yaşıyor. Türkiye’de yaşamak için belli yatırım yapıyorlar. Türkiye’de onlara oturma izni veriyor. Ben Türkiye ile bu insanlar arasında köprü görevi göreceğim. Yakın zamanda yabancı vatandaşlarımızın sorunları hakkında onlarla görüşmeler de yapacağız.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler